Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Yönetim Warzone Hilesini güncelleyene kadar, Boş durmayalım dedim
Call of Duty Warzone 'da TÜM SİLAH SKİNLERİNİBEDAVA VE KALICI OLARAKnasıl alabileceğinizi göstereceğim.
AÇIK KAPANMADAN ÇÖKÜN YAKINDA FİXLENİR, SONUÇTA ADAMLAR SKİNLERDEN PARA KAZANIYOR
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Önemli Not: Bu hile Warzone oynayanlar için yapılmış olup Warzone 'da kullanıldığında herhangi bir ban atmıyor (en azından şuan için) ,
Valorant Gibi oyunları oynayanlar dikkat etsin, bu oyunda kullanılan ban attırmayan dosyalar
valorant apex gibi farklı oyunların farklı hile korumalarına yakalanabilir önceden uyarayım.
Sonra demeyin bana valoda apexde ban yedim diye.
Videolu Anlatım
1-Warzone'a girilir Ekran modu pencereli mod yada çerçevesiz tam ekran olarak ayarlanır. Oyundan Çıkılır. 2-Battle.net launcherdan play'a tıklanır 3-ekrana ufak pencerede warzone açılma ekranı gelir tam bu sırada İndirdiğiniz Rar dosyasının içerisinde
run.bat dosyası var ona sağ tıklanır ve yönetici olarak çalıştırılır. 4-Karşınıza komut satırında yazılar çıkacak bir tuşa basmanız istenecek hemen basmayın bekleyin arka planda
çalışan warzonu dinleyin ve gözlemleyin 5-Taaki oyunun intro videosunun sesi gelene kadar bu intro sesini duyar duyma o komut ekranındayken enter
tuşuna basacaksınız. 6-hepsi bu kadar warzone seçim ekranında warzonu seçip loadout kısmından istediğiniz skinleri BELEŞE
alabilirsiniz. 7- oyundan çıkıp girsen bile o skinler artık senin olacak 8- Bilgisayarı kapat aç normal olarak oyuna gir skinlerin durduğunu göreceksin. 9-Operatorlerde 1 tanesi kalıcı oluyor diğerleri kapanıyor.
NOT: Kullanımı tamamen sizin tercihinize kalmıştır , banlanırsanız sonra laf etmeyin bana.
dc varmı aga bi yardım etsen bende olmuyor tam oyun acılıyor intro giriyor entera basıyorum cmd kapanıyor oyun icinde satın alım yapamıyorum @♛KingsNeverDie♛
dc varmı aga bi yardım etsen bende olmuyor tam oyun acılıyor intro giriyor entera basıyorum cmd kapanıyor oyun icinde satın alım yapamıyorum @♛KingsNeverDie♛