backup19981
Normal Üye
beleşi severız oyunu yuklemeye gıttım
Hocam bende giriş yerindeki entere bastığımız yer gelmiyor direk oyun açılıyor nasıl düzeltirim önerin var mı ? @kendim youtube daki videonun talimatlarına harfiyen uyarak yaptım ve çalışıyor denemeyenler denesin kısa zamanda fix yer. ban yiyip yemeyeceğimiz belli midir ?
kendim youtube daki videonun talimatlarına harfiyen uyarak yaptım ve çalışıyor denemeyenler denesin kısa zamanda fix yer. ban yiyip yemeyeceğimiz belli midir ?
Hocam bende giriş yerindeki entere bastığımız yer gelmiyor direk oyun açılıyor nasıl düzeltirim önerin var mı ? @
♛KingsNeverDie♛
Oyun pencereli modda evet adımları uygulayamıyorum çünkü intro yeri gelmiyor direk oyun açılıyorBan konusunda ben de senin gibiyim bekleyip göreceğiz, ama bu fırsatı da kaçırmak olmazdı
oyunu pencere moduna aldın mı ? Videodaki adımları harfiyen uyguladın mı ?
Oyun pencereli modda evet adımları uygulayamıyorum çünkü intro yeri gelmiyor direk oyun açılıyor
İntro gelmeme sorunu çözdüm intro başladığında enter yaptım oyuna girdim hiçbirşey açılmamış sanırım fixlendiÖzelden anydesk id si yolla bi bakayım istersen.
Çalışıyormu reis ?Deniycem teşekkür ettim
İntro gelmeme sorunu çözdüm intro başladığında enter yaptım oyuna girdim hiçbirşey açılmamış sanırım fixlendi
edit: konu sahibi yeni post atmış bi bak istersen