Satıyorum C++ Protected Console Loader | protect your software

binlerce lira kazanmami birak ethereumda ustune dustugum tek sey loaderim ve korumamdi 8 aylik surecte 1 kere bile kirildimi ? hayir.Koruma olarak Google taskkill atmaya devam et ne diyeyim.

bana discorddan ulasirsaniz istediginiz sistemi yapabilirim.

aktif olarak CrâckMe mevcuttur.

bahsettigin cogu seyi piyasaya ben saldim zaten 5 dakika gameplay ile kimin capinda oynuyorsan oyna.

tesekkurler.

tesekkurler

proje cikarttigim oyunun bir onemi yok ki ? Sadece en iyisiydim fakat siz bunu kabullenemediniz.

tesekkurler.
Kanka wentranin loaderini sen yaptın ve waryin kırdı kendi loaderinle aynı degilmi wentra loaderi

Kanka wentranin loaderini sen yaptın ve waryin kırdı kendi loaderinle aynı degilmi wentra loaderi
loader kirilmadi,hangi wentra loaderindan bahsettiginize bagli.Wentranin son cikisinda benim yaptigim surum hicbir zaman kirilmadi.

600 TL'ye şu ''- Global Piyasanin Tumune Gore Daha Korumali ve Tedbirliyim.'' biraz iddaalı ve komik geldi hocam. Neyse hayırlı satışlar.
Iddiam komik geldi ise kendinizi aktif CrâckMe konumda deneyebilirsiniz.Peki buna sebep olan sey ne? Fiyati Dolar ile yapip 250 dolar gibi fiyatlar kullanmamammi sorunuzun cevabina gelicek olursak evet tedbirliyim.

Son düzenleme:
loader kirilmadi,hangi wentra loaderindan bahsettiginize bagli.Wentranin son cikisinda benim yaptigim surum hicbir zaman kirilmadi.

Iddiam komik geldi ise kendinizi aktif CrâckMe konumda deneyebilirsiniz.Peki buna sebep olan sey ne? Fiyati Dolar ile yapip 250 dolar gibi fiyatlar kullanmamammi sorunuzun cevabina gelicek olursak evet tedbirliyim.
Kanka konuyu hatırlamıyorum waryin SS bırakıp sonra, hocam bunu nasıl kullanıyoruz diye yazmıştı

Kanka konuyu hatırlamıyorum waryin SS bırakıp sonra, hocam bunu nasıl kullanıyoruz diye yazmıştı
hatirladim kisiden bir geri donus alamadik cok valid key vardi oyun bekleniyor kismina gecis icin tonla yontem var ve suanki sistemlerim ile alakasi yok.

30 Liraya bir ürün satarken sorun yok ama iş eleştiriye gelince izin vermiyorsunuz.
30 liraya sattığımız ürüne dünyanın en iyisi! Deseydik sorun olurdu dost. Gerçek bir koruma öyle 3-5 liraya mümkün değil malesef.

sunduğun yöntemlerin diğer rakiplerle karşılaştırıldığında ne gibi avantajları var?

rakipler derken anlamadim ? ne ile karsilastirip cevap vermem gerekiyor.
global piyasada "senden" sonra kim geliyor ona göre vermen gerekiyor asdasdasd

"- Daha once kullanilmayan tamamen kendi methodlarimiz ile korunmakta."

diğerlerinin kullandığı methodlardan farkın ne?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt