30 Liraya bir ürün satarken sorun yok ama iş eleştiriye gelince izin vermiyorsunuz.600 TL'ye şu ''- Global Piyasanin Tumune Gore Daha Korumali ve Tedbirliyim.'' biraz iddaalı ve komik geldi hocam. Neyse hayırlı satışlar.
hali hazırda bir konusu var madem bu kadar bilgilisiniz 10larca up atmasına rağmen niye testinizi yapmadınız acaba?Cok korumali loaderi buraya atarmisin hocam. Bi penetration test yapmak isteriz.
https://cheatglobal.com/konu/unpackme-CrâckMe.57240/ kıramazsanız alacağım temp file sistemini hala öğrenemedim, onun bir örneği olarak alabilirim, onun dışında srcyi pek kullanacağımı sanmam. Sadece dosyayı tempe atıp çalıştırma ve ana dosyayı silme, sürekli isim değiştirme sistemi çok fazla güvenilirlik sağlıyor sadece onun için alabilirim belki kıramazsanız.Cok korumali loaderi buraya atarmisin hocam. Bi penetration test yapmak isteriz.
adamlar blok hilesi satamayınca loaderı satmaya başlamış
Herhangi bir oyun icin korumali bir loadera mi ihtiyaciniz var? Aradiginiz yerdesiniz.herhangi bir spoofer,cheat,cheat loader her sey icin gecerlidir.
[$] Neden Beni Tercih Etmelisiniz :
- Tamamen benim kefilligim ve isciligim ile.
- Global Piyasanin Tumune Gore Daha Korumali ve Tedbirliyim.
- Diger Oyunlarda Binlerce kisiye ulasan bedava hizmetlerim ve ayni zamanda kirilmayan projelerim var.
- Fiyatlandirmamiz,destegimiz ve verdigimiz musteri memmuniyetimiz.
- Herhangi bir sorunda dakikalar icinde destek.
- Daha once kullanilmayan tamamen kendi methodlarimiz ile korunmakta.
- Istediginiz Her Oyuna Entegre edilebilecek bir loader.
- 0 dan base.
C++ CONSOLE PROTECTED LOADER
Örnek Resim
ustte ki ornekler gibi sade veya istege bagli tasarim degisiklikleriyle tamamen korumali konsol loader.
referans konularimiz ;
ref1
ref2
ref3
INFOTotal Fiyat : 600 TL
fiyatta herhangi bir degisiklik olmayacaktir absurt bir istek gelmedikce
Uygulama harici korumasi dahil her sey tarafimizca karsilanmaktadir.
İletişim İçin Discord : ahmetcevikresmi
İletişim İçin Discord Serveri:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İletişim İçin Website:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
loaderi atarmısın bir arkadaşıma atıcam kıramazsa saglamdır
Herhangi bir oyun icin korumali bir loadera mi ihtiyaciniz var? Aradiginiz yerdesiniz.herhangi bir spoofer,cheat,cheat loader her sey icin gecerlidir.
[$] Neden Beni Tercih Etmelisiniz :
- Tamamen benim kefilligim ve isciligim ile.
- Global Piyasanin Tumune Gore Daha Korumali ve Tedbirliyim.
- Diger Oyunlarda Binlerce kisiye ulasan bedava hizmetlerim ve ayni zamanda kirilmayan projelerim var.
- Fiyatlandirmamiz,destegimiz ve verdigimiz musteri memmuniyetimiz.
- Herhangi bir sorunda dakikalar icinde destek.
- Daha once kullanilmayan tamamen kendi methodlarimiz ile korunmakta.
- Istediginiz Her Oyuna Entegre edilebilecek bir loader.
- 0 dan base.
C++ CONSOLE PROTECTED LOADER
Örnek Resim
ustte ki ornekler gibi sade veya istege bagli tasarim degisiklikleriyle tamamen korumali konsol loader.
referans konularimiz ;
ref1
ref2
ref3
INFOTotal Fiyat : 600 TL
fiyatta herhangi bir degisiklik olmayacaktir absurt bir istek gelmedikce
Uygulama harici korumasi dahil her sey tarafimizca karsilanmaktadir.
İletişim İçin Discord : ahmetcevikresmi
İletişim İçin Discord Serveri:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İletişim İçin Website:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
https://cheatglobal.com/konu/unpackme-CrâckMe.57240/loaderi atarmısın bir arkadaşıma atıcam kıramazsa saglamdır
blok hilesini dayet guzel sattilar + senin yazilimindan kat kat iyi bir yazilim sattılar madem ahmete sallıyorsun buyur bekliyorum senin korumalı loader satıs konunu yekta13.adamlar blok hilesi satamayınca loaderı satmaya başlamış