Satıyorum C++ Protected Console Loader | protect your software

blok hilesini dayet guzel sattilar + senin yazilimindan kat kat iyi bir yazilim sattılar madem ahmete sallıyorsun buyur bekliyorum senin korumalı loader satıs konunu yekta13.
benim yazılımımdan kat kat iyi yazılım satanlar reach laze teleporterı hitbox skinchanger cape trail yapabilmiş mi kanka aura speed kimin umrunda ban süresi kimin umrunda ha yedin 5dk da ha yedin 10dk da emin ol admin banı diye satınca alınmıyo hilen

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
benim yazılımımdan kat kat iyi yazılım satanlar reach laze teleporterı hitbox skinchanger cape trail yapabilmiş mi kanka aura speed kimin umrunda ban süresi kimin umrunda ha yedin 5dk da ha yedin 10dk da emin ol admin banı diye satınca alınmıyo hilen
ne dıyorsun dostum.ahmetın bunları yapamayacagını dusunuyor ısen sen bu sene lgsye dırekt gırme.aura speed ile bizzat kendim 100'e girdim üstelik ban yemeden,satın alıp kullanmadıgın seyler hakkında yorum yapma gıt lgs'ne calıs.

ne dıyorsun dostum.ahmetın bunları yapamayacagını dusunuyor ısen sen bu sene lgsye dırekt gırme.aura speed ile bizzat kendim 100'e girdim üstelik ban yemeden,satın alıp kullanmadıgın seyler hakkında yorum yapma gıt lgs'ne calıs.
bakalım auto mapper yapmaya da yetiyor muymuş avukatı olduğnuuz ahmetin bilgisi

Güzel konu hocam Hayırlı Satışlar

bakalım auto mapper yapmaya da yetiyor muymuş avukatı olduğnuuz ahmetin bilgisi
sen demeden ben diyim dün atılmış eteryum başlıklı craftrise fotosundan bahsetcen hemen ortada bi hile yok windowtitlechanger kullanılmış

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sen demeden ben diyim dün atılmış eteryum başlıklı craftrise fotosundan bahsetcen hemen ortada bi hile yok windowtitlechanger kullanılmış
dun atılan ss guncelleme ilk geldiginde oyuna sokuldu sonrasında ekstra olarak yeni bir guncelleme ile mapper guncellemesi geldi senin buna aklın yetmiyor iste.Ahmet'in avukatı degilim,sevdigim bir arkadasim.

Neyi imha etmeyi çalışıyorsun amacın ne
anlatmaya çalıştığım şey hile yaptığı oyun craftrise olan birisini bu kadar el üstünde tutmanın manası yok artic src yada jni paste java mı c++ mı bilmiyorum aynı kapıya çıkıyo gerçekten bu kadar övüyorsanız auto mapper da yapabilmesi lazım .

hayırlı satışlar..

adamlar blok hilesi satamayınca loaderı satmaya başlamış
binlerce lira kazanmami birak ethereumda ustune dustugum tek sey loaderim ve korumamdi 8 aylik surecte 1 kere bile kirildimi ? hayir.Koruma olarak Google taskkill atmaya devam et ne diyeyim.
https://cheatglobal.com/konu/unpackme-CrâckMe.57240/ kıramazsanız alacağım temp file sistemini hala öğrenemedim, onun bir örneği olarak alabilirim, onun dışında srcyi pek kullanacağımı sanmam. Sadece dosyayı tempe atıp çalıştırma ve ana dosyayı silme, sürekli isim değiştirme sistemi çok fazla güvenilirlik sağlıyor sadece onun için alabilirim belki kıramazsanız.
bana discorddan ulasirsaniz istediginiz sistemi yapabilirim.
loaderi atarmısın bir arkadaşıma atıcam kıramazsa saglamdır
aktif olarak CrâckMe mevcuttur.
bahsettigin cogu seyi piyasaya ben saldim zaten 5 dakika gameplay ile kimin capinda oynuyorsan oyna.
Kolay Gelsin İyi bol satışlar basarili
tesekkurler.
hayırlı satışlar..
tesekkurler
anlatmaya çalıştığım şey hile yaptığı oyun craftrise olan birisini bu kadar el üstünde tutmanın manası yok artic src yada jni paste java mı c++ mı bilmiyorum aynı kapıya çıkıyo gerçekten bu kadar övüyorsanız auto mapper da yapabilmesi lazım .
proje cikarttigim oyunun bir onemi yok ki ? Sadece en iyisiydim fakat siz bunu kabullenemediniz.
Güzel konu hocam Hayırlı Satışlar
tesekkurler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt