yepturkish
Diamond Üye
Dumpla sonra offsets.cs dosyasının içindekilere bakıp güncelle. Yapamazsan yapma boşver.Yardım Etme Şansınız Varmıdır Acaba Yeniyim bu işlerde yapamadım bir türlü
Dumpla sonra offsets.cs dosyasının içindekilere bakıp güncelle. Yapamazsan yapma boşver.Yardım Etme Şansınız Varmıdır Acaba Yeniyim bu işlerde yapamadım bir türlü
Teker teker Bakıp Güncelliyoruz değilmi komple hepsini değiştirmiyoruzDumpla sonra offsets.cs dosyasının içindekilere bakıp güncelle. Yapamazsan yapma boşver.
kanka teker teker değiştirTeker teker Bakıp Güncelliyoruz değilmi komple hepsini değiştirmiyoruz
Şimdi Gene Güncelleme geldi oyuna deneyeceğimkanka teker teker değiştir
Yaptım Oldukanka teker teker değiştir
güncelse çalışıroffsetsler güncel olmasına rağman gene çalışmadı bende ya
offsets olayını bi türlü anlayamadım ben siz güncellediğinizde bazen daha fazla var bazen daha az o olayı anlamadımgüncelse çalışır
afiyet olsunelinize sağlık hocam
bu şey değil mi her yerde free paylaşılan herkesin renameleyip sattığı client içine open src aimbot menü falan ekliyolarC# dilini biliyorsanız kolayca geliştirebileceğiniz bir proje ve altyapı bırakıyorum size.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değerli hesaplarda kullanılmak için yapılmadı.
Özellikler:
- Glow ESP (standart wallhack)
- Bunnhop
- Radar hack
- Anti flash
Özellik istekleriniz varsa da yazabilirsiniz.
Güncelleme:
Oyuna güncelleme gelirse çalışmaz, düzeltmek için Offsets.cs içindeki offsetleri güncelleyin.
Sürekli güncellenen offsetlerin linki dosyada mevcut.
BuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediri kullanarak da güncel offsetlere erişebilirsiniz.
Program arkada cmd olarak çalışıyor. İsterseniz menü yapabilirsiniz.
Nasıl kullanılır?
Visual studio ile derleyip yönetici olarak çalıştırın.
Hazır sürümü bin\debug klasörü içindedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir