dostum src yi indirdim ve src nin içinde verilen github offsets linkindeki offsetsler ile projedkiler aynıNasıl kontrol ettin bro bi anlatsana srcyi indirmeden githubdan bakarak güncel olmadığını anladım sen nasıl güncel kanaatine vardın?
dostum src yi indirdim ve src nin içinde verilen github offsets linkindeki offsetsler ile projedkiler aynıNasıl kontrol ettin bro bi anlatsana srcyi indirmeden githubdan bakarak güncel olmadığını anladım sen nasıl güncel kanaatine vardın?
Peki csgo güncellendikten sonra o githubdaki offsetler güncellenmiş mi hayatımın anlamı_?dostum src yi indirdim ve src nin içinde verilen github offsets linkindeki offsetsler ile projedkiler aynı
kanka csye güncelleme gelmemişkiPeki csgo güncellendikten sonra o githubdaki offsetler güncellenmiş mi hayatımın anlamı_?
Oyuna Güncelleme Gelmiş Hocam Ben Dikkat EtmemişimPeki csgo güncellendikten sonra o githubdaki offsetler güncellenmiş mi hayatımın anlamı_?
kanka csye güncelleme gelmemişki
Oyuna Güncelleme Gelmiş Hocam Ben Dikkat Etmemişim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kusura Bakmayın Valla Hocam Offestsleri Nasıl Güncellediniz?
Evet hocam güncelleme gelmiş.... Keşke srcyi indirtmeden önce baksaydınız da burada çıtırından atışmasaydık
Dumper kullanKusura Bakmayın Valla Hocam Offestsleri Nasıl Güncellediniz?
yeniyim valla buralarda nasıl kullanacağımı bilmiyorumDumper kullan
Src sahibi kendi sattığı hileyi bile güncellememiş bence siz githubdan güncelleme bekleyin en sağlıklısı o oluryeniyim valla buralarda nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Bekleyelim o zaman yapıcak birşey yokSrc sahibi kendi sattığı hileyi bile güncellememiş bence siz githubdan güncelleme bekleyin en sağlıklısı o olur
Hocam el sikiyle gerdeğe girilmez aklında bulunsunBekleyelim o zaman yapıcak birşey yok