yapmaya çlışıcam dediğim gibi yeniyimHocam el sikiyle gerdeğe girilmez aklında bulunsun
hocam kullandığınız dumperin ismini verme şansınız varmıHocam el sikiyle gerdeğe girilmez aklında bulunsun
Son düzenleme:
yapmaya çlışıcam dediğim gibi yeniyimHocam el sikiyle gerdeğe girilmez aklında bulunsun
hocam kullandığınız dumperin ismini verme şansınız varmıHocam el sikiyle gerdeğe girilmez aklında bulunsun
bedavaya bu kadargüzel proje biraz daha modül olsa daha iyi olabilirdi
Hocam önce bi güncellede sonra güzelini paylaşırsınbedavaya bu kadar
o güncel değil ki şuan gece 6 da güncelleme geldi oyunadostum src yi indirdim ve src nin içinde verilen github offsets linkindeki offsetsler ile projedkiler aynı
evet gelmiş şuan offsets leri güncellemeye çalışıyorum kendimceo güncel değil ki şuan gece 6 da güncelleme geldi oyuna
Hocam Hangi Dumperi Kullandığınzıda söyleyebilirmisiniz benim kullandığım dumperdeki offsetslerle src dekiler uyuşmuyorben birazdan güncelleyip atarım
Bendeki Bu Şekilde Çıkartıyor;ben birazdan güncelleyip atarım
Güncelledim tekrar indirebilirsin githubdan. Dumperi de konuyu açtıpım mesaja ekledim.Hocam Hangi Dumperi Kullandığınzıda söyleyebilirmisiniz benim kullandığım dumperdeki offsetslerle src dekiler uyuşmuyor
Teşekkürler fakat bende bu dumperi kullanıyorum fakat üstteki yazdığım mesajdaki gibi bir çıktı alıyorumGüncelledim tekrar indirebilirsin githubdan. Dumperi de konuyu açtıpım mesaja ekledim.
Yardım Etme Şansınız Varmıdır Acaba Yeniyim bu işlerde yapamadım bir türlüGüncelledim tekrar indirebilirsin githubdan. Dumperi de konuyu açtıpım mesaja ekledim.