C++ CrâckMe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha kanka öyle mi olmuş eskiden 3 günlük moderatör olduğun hesaptan almışsın screenshot'ı şut yiyince kafana mı vurdu? Daha da cevap ve prim yok senin gibi küçük bir çocuğa :D
çok zekisin ya, git ip check attır bakayım kimmişim?
yemin ederim akli dengen çok kötü durumda, yanında bi tane daha arkadaşın var oda sürekli seni övüyor multi ile ASPDMASPOFKĞSAOPD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şu anda bazı taraflardan LeftCapsin Tibet Ulubeyle aynı kişi olduğuna dair duyumlar alıyorum resellediğin adam bile sana laf atıyor tarzı. Önemli bir durum olduğundan net bir cevap verecek var mı?

Boş boş konuşturtmayın bizim gibi adamları işi güçleri var sizinle uğraşıyorlar çoluk cocuksunuz şov yapmayın burada

Şu anda bazı taraflardan LeftCapsin Tibet Ulubeyle aynı kişi olduğuna dair duyumlar alıyorum resellediğin adam bile sana laf atıyor tarzı. Önemli bir durum olduğundan net bir cevap verecek var mı?
Aynı kişi falan değiller 15lik bıdığın ilgi çekmek için yaptığı boş algı

Özür dilerim 14dü galiba lise 1 kaç yaşında oluyor hatırlamıyorum

çok zekisiniz ya beyler ip kontrolü attırsanıza ben miymişim görelim

bu kisi ile LeftCaps'i bir tutan yaratıklara ne denmeli?
image-17.png

Lan oğlum ne oluyor şu anda bgde çok random bir şarkı çalıyor her yeni mesajda daha da şizofreni krizlerine giriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt