C++ CrâckMe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sütyenin kariyerin gibi destekliyken bana bulaşmak mı?

elskpia.PNG
Evladım ben degilim bu sizofren mısın nesın anlamadım kay1337alt hesabına gırmıyorum bıle arkada acık duruyor dmlerıne vs. bakmıyorum

Normalde bu tür mesajlara cevap vermem ama bahsi geçen hesaplarla bir ilgim yoktur. Lütfen delüzyonelist senaryolarınızı kendinize saklayınız, sayın U... ;)
blablabla
hesaptan ikide bir kendini öven video atıp çıkıyorsun, bari 2-3 mesaj atta left hesabından bağımsız belli olmasın, girince direk 50 küsür mesajın hepsi left ile ilgili :D

agh9ncp.jpg

Son düzenleme:
cidden komiksin left. alt hesaplardan kendini övmek sıkmadı mı?
Olm sen ne diyon la 😂 Şimdide yan çar oldum :D Adamdan korkundan ana hesabınla bile yazamıyosun erkeksen ana hesabınla yaz yemiyor mu

Katılım 16 Eki 2024

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Lütfen torpil kullanmayalım :)
Tarafsız ve @slxughter1337 ile alakam olmamakla beraber bir yorum yapacağım, pyarmor ile korunan bir dosyayı patchlediğini yutturmaya çalışan birisin ve tahmin ettiğim üzere abilerinin öğrettiği şeyler ile kendini reverser sanıyorsun. Allah yardımcın olsun

Tarafsız ve @slxughter1337 ile alakam olmamakla beraber bir yorum yapacağım, pyarmor ile korunan bir dosyayı patchlediğini yutturmaya çalışan birisin ve tahmin ettiğim üzere abilerinin öğrettiği şeyler ile kendini reverser sanıyorsun. Allah yardımcın olsun
POP_JUMP_IF_FALSE > POP_JUMP_IF_TRUE 😂

blablabla
hesaptan ikide bir kendini öven video atıp çıkıyorsun, bari 2-3 mesaj atta left hesabından bağımsız belli olmasın, girince direk 50 küsür mesajın hepsi left ile ilgili :D
17216dk.jpg
Abi sen bilgili bi abiye benziyorsun kullanıcı hesapinda permler varda fotoda öyle gözüküyor :pain:

blablabla
17216dk.jpg
Allah'ın delüzyoneli seni ne anlatıyorsun sen ilgim alakam yok.

Bir tane yeni hesap açıp, @Genisys 'in profiline video atıp hemen o hesaptan çıkacağım. Sonra ise hesabın sahibinin Genisys olduğuna dair iftiralarda bulunacağım. Mükemmel bir plan. Rezil kepaze herifler sizi. Şu yan hesap, bu yan hesap demekten başka ne şansın var ki? Sattığım ürün ve kullanıcılarımla neden vurmaya çalışmıyorsun, iftira atmak daha zor olduğu için mi xD

Ha ayrıca main hesabını biliyorum, yine de ifşa etmeyeceğim seni rezil herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt