C++ CrâckMe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POP_JUMP_IF_FALSE > POP_JUMP_IF_TRUE 😂

Tn8dzm5.png

Allah'ın delüzyoneli seni ne anlatıyorsun sen ilgim alakam yok.

Bir tane yeni hesap açıp, @Genisys 'in profiline video atıp hemen o hesaptan çıkacağım. Sonra ise hesabın sahibinin Genisys olduğuna dair iftiralarda bulunacağım. Mükemmel bir plan. Rezil kepaze herifler sizi. Şu yan hesap, bu yan hesap demekten başka ne şansın var ki? Sattığım ürün ve kullanıcılarımla neden vurmaya çalışmıyorsun, iftira atmak daha zor olduğu için mi xD

Ha ayrıca main hesabını biliyorum, yine de ifşa etmeyeceğim seni rezil herif. (cokkrkuyorm)
akli denge şuralarda kral:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
POP_JUMP_IF_FALSE > POP_JUMP_IF_TRUE 😂
https://cheatglobal.com/konu/python-CrâckMe-unpackme.59402/ Bunu da aynı methodla kırar mısın?

(Tekrar söylüyorum bu kişiyle bir alakam yok forumda başka python crackmesi yok o yuzden bunu atıyorum)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
akli denge şuralarda kral:

Ha kanka öyle mi olmuş eskiden 3 günlük moderatör olduğun hesaptan almışsın screenshot'ı şut yiyince kafana mı vurdu? Daha da cevap ve prim yok senin gibi küçük bir çocuğa :D

Ha kanka öyle mi olmuş eskiden 3 günlük moderatör olduğun hesaptan almışsın screenshot'ı şut yiyince kafana mı vurdu? Daha da cevap ve prim yok senin gibi küçük bir çocuğa :D
Kim la söyle de rahatlayak

Kuyruk acısından öbür modları falan şikayet edip yetkisini aldırmaya çalışıyordu yazık ae

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt