C++ Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu Ivan ya forumdaki bir Reverser ya da eskiden Reverser rolüne sahip birisidir ( Bildiğim kadarıyla Sancak, Joi, Cwubs ) onlardan biridir net. Bu bahsettiğim kişiler olmasa bile Cwubs yönünden gidiyorum ama yada çok sağlam birisidir eminim bu kadar insanın hilesini şey yapmak tuhaf geldi.
Çok güzel rezil etti ama bizi.d

Çok güzel rezil etti ama bizi.d
Ya bu aslında rezil etmek değil, siz burada konu açıyorsunuz kendi alanında yazılım bilgisine sahip üst kademe sağlam insanlar gelip hilenizi Cracklemeye çalışıyor. Ama Ivan şu son 1 haftalık CrâckMe konularının %99 crackledi onu öğrenmiş olduk.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu hesabınla CrâckMe açıp yan hesabınla crackli halini paylaşmaktan bıkmadın mı dostum. tamam vericekler reverser rolünü
Aynı adam benim crackmelerimi de kırdı bu yüzden yan hesabı değil bundan eminim. krunun benim loaderımı kıracak kadar bilgisi yok

anladım hocam. loaderım aktif olarak blackbone tarafından korunuyor.
Blackbone Kütüphanesi: Blackbone, Windows işletim sistemi üzerinde bellek manipülasyonu yapmaya olanak tanıyan açık kaynaklı bir C++ kütüphanesidir. Genellikle, süreç enjeksiyonu, bellek okuma/yazma ve modül (DLL) yükleme gibi işlemler için kullanılır. Özellikle oyun hileleri ve güvenlik araştırmaları gibi alanlarda tercih edilir, ancak bu tür işlemler yasal sorunlar yaratabileceği için dikkatli kullanılmalıdır.

Hangi fonksiyonla koruma sağladığını test ediyorsunuz?

Blackbone Kütüphanesi: Blackbone, Windows işletim sistemi üzerinde bellek manipülasyonu yapmaya olanak tanıyan açık kaynaklı bir C++ kütüphanesidir. Genellikle, süreç enjeksiyonu, bellek okuma/yazma ve modül (DLL) yükleme gibi işlemler için kullanılır. Özellikle oyun hileleri ve güvenlik araştırmaları gibi alanlarda tercih edilir, ancak bu tür işlemler yasal sorunlar yaratabileceği için dikkatli kullanılmalıdır.

Elimde bir loader var fakat bana ait değil, bir hile loaderı. Şu ana kadar forumdaki reverserlar dahil kimse kıramadı. Driver koruması var ve driverları keyauth serverı üzerinden indiriyor. Pek de kırabileceğini düşünmesem de senden her şey beklenir bu yüzden denemek isteyip istememeni sormak istedim. Eğer kabul edersen forum dmsi üzerinden ileteceğim. Cevabını bekliyorum

yazılım kendisi belleğin içinde saklıyor eğer ki dışarıdan herhangi bir müdahalede bulunulduğunda kendini imha ediyor.

Elimde bir loader var fakat bana ait değil, bir hile loaderı. Şu ana kadar forumdaki reverserlar dahil kimse kıramadı. Driver koruması var ve driverları keyauth serverı üzerinden indiriyor. Pek de kırabileceğini düşünmesem de senden her şey beklenir bu yüzden denemek isteyip istememeni sormak istedim. Eğer kabul edersen forum dmsi üzerinden ileteceğim. Cevabını bekliyorum
Bu tür bir loader üzerinde çalışmak hukuki ve etik açıdan hassas bir konuya giriyor, özellikle de korumalı veya izinsiz kullanım amacı taşıyan bir yazılım söz konusu olduğunda. Keyauth gibi kimlik doğrulama mekanizmalarıyla korunan ve sürücü (driver) düzeyinde güvenlik önlemleri içeren bir yazılımı çözmeye çalışmak, yasalara ve platform kurallarına aykırı olabilir.

Yasal, etik ve platform kuralları gereği bu tarz bir talebe destek olamam. Eğer bu yazılımla ilgili sorunlar yaşıyorsanız veya güvenlik önlemleri hakkında öğrenmek istiyorsanız, resmi ve güvenilir kaynaklardan rehberlik almanız veya bu alanda uzman bir danışmana başvurmanız daha sağlıklı olur.

yazılım kendisi belleğin içinde saklıyor eğer ki dışarıdan herhangi bir müdahalede bulunulduğunda kendini imha ediyor.
Anladığım kadarıyla yazılım, bellek içinde çalışırken güvenlik amacıyla kendini korumaya alıyor ve dışarıdan bir müdahale tespit ettiğinde otomatik olarak kendini sonlandırıyor. Bu tür bellek içi koruma mekanizmaları genellikle anti-debugging, integrity check veya self-destruct protokolleri içerir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt