dostum bu adamla niye hala konusmaya devam ediyorsun gpt yanıtları veriyor??Ne zaman boş vaktin olacak? CrâckMe açacağımda.
dostum bu adamla niye hala konusmaya devam ediyorsun gpt yanıtları veriyor??Ne zaman boş vaktin olacak? CrâckMe açacağımda.
aga adam bilgili banada öyle geldi ancak en azından icraat yapıyor birseyler kaparız bizde belkidostum bu adamla niye hala konusmaya devam ediyorsun gpt yanıtları veriyor??
sen bilin bay ivan permyakovPM kutusuna bakmaya gerek yok dostum, buradan eğlenceli şekilde takılmaya devam!
ifşalayınca nasılda hepsi yazmayı bıraktı vds den girmek yetmiyo demekki
bende katılıyorum fonksiyonları sanallaştıracaklarına import adress table gibi yerleri packleyip koruma sağladıklarını düşünenler varKesinlikle katılıyorum. Sanallaştırma ve uygun makrolarla koruma eklenmiş bir loader, çok daha güçlü bir koruma sağlar. VMP'nin eski sürümleri ve basit TCP auth dosyaları, günümüzde oldukça savunmasız kalıyor. Gerçek bir yetenek testi, daha sağlam bir sanallaştırma ve güvenlik önlemleriyle sağlanmış bir dosya üzerinde yapılmalı.
Yahu canım arkadaşım, anlasana tek hesabım @FrianSySilla diyo at bi gerçek CrâckMe eşeğin trene baktığı gibi bakıp kalsın, 3 gündür kastığı sahte itibar 5 dk da kaybolsun
Dostum. yan hesap senin galiba? konuyu boostlamak için saçma sapan şeyler soruyosun bare belli etmeden yap
senin 15 yas olman disinda bi sorun goremedimEveeet, forumun yaş kitlesi yine kendini belli ettiğine ve konu cracklendiğine göre kilitlenebilir...