C++ Crâck Me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle katılıyorum. Sanallaştırma ve uygun makrolarla koruma eklenmiş bir loader, çok daha güçlü bir koruma sağlar. VMP'nin eski sürümleri ve basit TCP auth dosyaları, günümüzde oldukça savunmasız kalıyor. Gerçek bir yetenek testi, daha sağlam bir sanallaştırma ve güvenlik önlemleriyle sağlanmış bir dosya üzerinde yapılmalı.
bende katılıyorum fonksiyonları sanallaştıracaklarına import adress table gibi yerleri packleyip koruma sağladıklarını düşünenler var

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eveeet, forumun yaş kitlesi yine kendini belli ettiğine ve konu cracklendiğine göre kilitlenebilir...

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
illa diyo at bi gerçek CrâckMe eşeğin trene baktığı gibi bakıp kalsın, 3 gündür kastığı sahte itibar 5 dk da kaybolsun

Dostum. yan hesap senin galiba? konuyu boostlamak için saçma sapan şeyler soruyosun bare belli etmeden yap
Yahu canım arkadaşım, anlasana tek hesabım @FrianSyS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt