ivanpermyakov
Gold Üye
Estağfurullah, kendimizi deniyoruz diyelim.Azrail gibi adamsın reis, eline sağlık
Estağfurullah, kendimizi deniyoruz diyelim.Azrail gibi adamsın reis, eline sağlık
gerçekten etkileyeci benim loaderımı kırabilir misin? açıkcası onu merak ediyorum.Resmi ben eklemedim ki, zaten programın orijinalinde var. Yani hâlâ Ivan olabilirim.
Bu forumun bir üyesiyim, başka kim olabilirim? Veya olmamın bir önemi var mı?
CrâckMe formatında paylaşırsan denemeye çalışırım.gerçekten etkileyeci benim loaderımı kırabilir misin? açıkcası onu merak ediyorum.
gerçekten etkileyeci benim loaderımı kırabilir misin? açıkcası onu merak ediyorum
loader aktif olarak birkaç oyunda hizmet veriyor denemek ister misin?CrâckMe formatında paylaşırsan denemeye çalışırım.
Hocam bilginiz altında yüzülür resmen Discord'dan ekleyip yardımcı olur musunuz?Estağfurullah, kendimizi deniyoruz diyelim.
Pay to cheat olduğu için hayır.loader aktif olarak birkaç oyunda hizmet veriyor denemek ister misin?
Hayır, değilim. Olsam da zaten söylemezdim.Bu Ivan ya forumdaki bir Reverser ya da eskiden Reverser rolüne sahip ( Bildiğim kadarıyla Sancak, Joi, Cwubs ) onlardan biridir net. B
Olsamda söylemezdim dediğinize göre sizde olabilirsiniz...Pay to cheat olduğu için hayır.
Hayır, değilim. Olsam da zaten söylemezdim.
Anladım hocam siz o zaman eğlenmek için yapıyorsunuz bunu o kesin çözdüm.Pay to cheat olduğu için hayır.
Hayır, değilim. Olsam da zaten söylemezdim.