Dolandırıldığı falan yok boş muhabbet o olay7k dolandırılsa bile düzgünce şikayet konusu açıp parasını geri istiyemez mi adamların hilesini crashlı verceğine
yok la yok rahat olArtık biri açıklayabilir mi attığı dosya rat mı degilmi açtım çünkü
sana da merhaba nova, köpürmeye devam XDNova Project hakkında çok boş konuşan var hepsinin anladınız siz, Nova Project UD H1le satan bir firmadır. H1lesini kullanmayan bile boş boş yazmış. Hayırdır…
NOVA PROJECT
birçok kişi açtı kanka niye onay almadan açtık onuda anlamadım ya virüs olsaydı .dArtık biri açıklayabilir mi attığı dosya rat mı degilmi açtım çünkü
iyi dramaydı ama mısır patlattimOrtada çalışmayan bir hile. Ban yiyen bir provider. 30 sayfa tartışma (boş).
nova türk milletiyle dalga geçip kendisini adam gibi açıklayamayan bir adam ondan bi s1k anlamadınNe boş bi konu, boş boş oturup 29 sayfayı da okudum, okumaz olaydım bi sik anlamadım.
bir moderator gelsinde senin gercek kim oldugunu gostersin nlur yaNova Project hakkında çok boş konuşan var hepsinin anladınız siz, Nova Project UD H1le satan bir firmadır. H1lesini kullanmayan bile boş boş yazmış. Hayırdır…
NOVA PROJECT
Maalesef yaşı yetmediği için aile ebeveynlerinin şirket durumlarına bakıldı fakat her hangi bir şirket ortaklığı bulunamadı.@akifbey nova mı firmaymış? vergi levhasını göstersin bakalım ;')