Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
tam konuyu bilmedigim icin yprum yapamıyorum :dDoldandırılmadı sallıyor tamamiyle milleti dolandırdı
tam konuyu bilmedigim icin yprum yapamıyorum :dDoldandırılmadı sallıyor tamamiyle milleti dolandırdı
Çok detay verip mahcup etmek istemiyorum arkadaşı ama tanıdığım en vefasız insan en ufak alakası olan zarar görürolan adama oldu tam konuyu bilmiyorum ama 7k dolandırılmıs yazık mk
ne yaptı la bu kadar herkesten laf yiyecek kadarÇok detay verip mahcup etmek istemiyorum arkadaşı ama tanıdığım en vefasız insan en ufak alakası olan zarar görür
Yaptığı şeylerin ucunun bana dokunursa öğrenirsin zatenne yaptı la bu kadar herkesten laf yiyecek kadar
forumdan ban yeme sebebi ne peki?Yaptığı şeylerin ucunun bana dokunursa öğrenirsin zaten
nova yeni hesap açmışNova Project hakkında çok boş konuşan var hepsinin anladınız siz, Nova Project UD H1le satan bir firmadır. H1lesini kullanmayan bile boş boş yazmış. Hayırdır…
NOVA PROJECT
Yaparnova yeni hesap açmış
dostum yan çar açıp kendini savununca ne mi hissettiNova Project hakkında çok boş konuşan var hepsinin anladınız siz, Nova Project UD H1le satan bir firmadır. H1lesini kullanmayan bile boş boş yazmış. Hayırdır…
NOVA PROJECT
yok aga yan çar değil AkifProject owneri budostum yan çar açıp kendini savununca ne mi hissetti