ASUS ve MSI anakartlarda Valorant HWID Banı kaldırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Discord ekledim bakabilirmisin DMI EDİT programını bulamadım

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi niyetim maalesef ki suistimal ediliyor. Yaptığım bedava yöntemi kendi yöntemiymiş gibi gösterip bu yöntem üzerinden para kazanmaya çalışan insanlar var. Kısacası binevi hırsızlık maalesef herkese yapmayacağım. Sadece kanımın ısındığı insanlara yapmayı tercih edeceğim.

hocam merhabar discord üzerinden arkadaşlık isteği gönderdim yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

Lütfen desteğiniz için çaresiz olan bu zavallı Brezilyalı'ya yardım edin, kucaklama.

Anlaşmazlık: Doucci Marcos # 1581

Merhaba discorddan istek gönderdim , müsait olduğunuzda ilgilenebilirseniz sevinirim , iyi geceler.

Profesör Arduinna, burada 152 numaralı hatayı kaldırmak için tam olarak neye ihtiyacımız olduğuna dair eksiksiz, güncellenmiş ve test edilmiş bir liste sağlayabilir misiniz?

Girişiminizi gerçekten beğendim, ancak kendi başıma çözemiyorum ve yardım edecek çok insanınız olduğunu görüyorum.

Bir süredir elle çözmek için çalışıyorum!

Brezilya doğrudan sarılıyor.

Anlaşmazlık: Doucci Marcos # 1581

Merhabalar. Anlattığınız durumdayım. Bios güncellemeden sonra van 152 vermedi hiç ama 10 dk olmadan ban atıyor. DCden ekledim ilgilenirseniz sevinirim.

dc: Bilbil#1448

hocam şuan poligon banım var. discorddan arkadaş ekledim yardımcı olursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt