ASUS ve MSI anakartlarda Valorant HWID Banı kaldırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rog Strix G531GT için anakartın serial ve uuid değiştirebildik uzun uğraş sonucu şu an valo indiriyorum sonucunu yazarım postu düzenleyip veya yeni yorum olarak <3
edit1: unuttum söylemeyi gerçekten bayağı yardım ediyor güvenilirlik açısından problem çekmezsiniz ek olarak uğraşıyor

D9DOGT.png

Resim bende görünüyor forumda çıkmıyor link bırakıyorum :
Ceza almadım henüz ilk oyunumu başarıyla atmış bulunuyorum Scofield ve Woofer pro'nun çalışmayışının ardından bu iyi geldi durum güncellemesi yaparım post altına 1 hafta sonra yine ban yememişsem herkese şiddetle tavsiyemdir bugünün tarihi : 14 Nisan 2021

usta mümkünse akşama doğru yada akşam banada bi yapabilir miyiz

Birinden ücretli bir şekilde bu işlemleri yaptırmıştım bilgisayarıma format attı daha sonrasında bıraktı gitti kısacası dolandırıldım yardımcı olabilirmisiniz ? DC adresim: ! opps on fire#8073

Öncelikle herkese Merhaba uzun uğraşlarım sonucu valorant hwid banımı kaldırdım ve sizlere de yardımcı olmak isterim
Başlıktaki gibi ASUS ve MSI anakartlarında denemiş olduğum ve ücretsiz olarak yabancı forumlarda anlatılan yöntemi bizzat kendi bilgisayarınızda deneyerek %100 garantili bir şekilde kaldırıyorum

VAN152 HATASI ALANLAR:
1-İlk öncelikle BIOSlarını son sürüme güncellemeniz gerekmekte. Youtube'da anakart modelinizi yazıp bios update veya bios güncelleme yazarsanız detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz
2-Temiz bir format

Bunları yaptıktan sonra banınız poligon banına dönücek yani van152 kalkıcak ancak maça girince 5-10 dakika sonra hesap banı yiyeceksiniz. Bizim yöntem burada devreye giriyor

KBaLL1.png

HIRBSb.png

Resimde görmüş olduğunuz 2 değer DMIEDIT programıyla eğer sizde gözüküyorsa banınız kalkacaktır. Kendimde kaldırdım başkalarına da yardımcı olmak isterim.
Daha önceden bu işlemi para ile yaptırmak istedim adam bilgisayarıma format attıktan sonra heryerden engelledi kısacası dolandırıldım bana yardımcı olabilirmisiniz ? Dicord İsmim : ! opps on fire#8073

Moderatör tarafında düzenlendi:
Topluluğa yardım etmeye çalıştığınız için tebrikler arkadaşım. Dünyanın senin gibi daha çok insana ihtiyacı var. Burada çeşitli manuel ve otomatik yollarla denedim, ancak yine de başarılı olamadım. Bana yardım edecek vaktin olursa, ara.
Türk dilini çok iyi konuşamadığınız için tekrar tebrikler ve özür dilerim.
Ben brezilyalıyım. Forum için herkese tebrikler.

Sarılmalar.

Öncelikle herkese Merhaba uzun uğraşlarım sonucu valorant hwid banımı kaldırdım ve sizlere de yardımcı olmak isterim
Başlıktaki gibi ASUS ve MSI anakartlarında denemiş olduğum ve ücretsiz olarak yabancı forumlarda anlatılan yöntemi bizzat kendi bilgisayarınızda deneyerek %100 garantili bir şekilde kaldırıyorum

VAN152 HATASI ALANLAR:
1-İlk öncelikle BIOSlarını son sürüme güncellemeniz gerekmekte. Youtube'da anakart modelinizi yazıp bios update veya bios güncelleme yazarsanız detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz
2-Temiz bir format

Bunları yaptıktan sonra banınız poligon banına dönücek yani van152 kalkıcak ancak maça girince 5-10 dakika sonra hesap banı yiyeceksiniz. Bizim yöntem burada devreye giriyor

KBaLL1.png

HIRBSb.png

Resimde görmüş olduğunuz 2 değer DMIEDIT programıyla eğer sizde gözüküyorsa banınız kalkacaktır. Kendimde kaldırdım başkalarına da yardımcı olmak isterim.
Discord: Arduinna#0725
Dostum discorddan ekledim bekliyorum benim pc hp biseyler yapabilirmisi bakarmisin

VAN152 HATASI ALANLAR:
2-Temiz bir format

KBaLL1.png

HIRBSb.png

Discord: Arduinna#0725
dostum discorddan istek gönderdim bakar mısın Serdar#5147

Beyler banınız kalkınca sakın poligona gitmeyin hileci uzaklaştırıldı hatası alırsınız

Beyler banınız kalkınca sakın poligona gitmeyin hileci uzaklaştırıldı hatası alırsınız
Ben daha önce başka bir yöntemle kaldırmıştım iki maç attıktan sonra poligona girdim dediğin hatayı aldım aynı yöntem artık bende çalışmıyor diğer herkeste çalışıyor. Acaba bu yöntem çalışır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt