ASUS ve MSI anakartlarda Valorant HWID Banı kaldırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uuid değişimi + anakart isim değişimi + işlemci isim değişimi + mac değişimi + internet değişimi (kısaca modem değişimi) + serialnumber değişimi + ayrı ban yememiş hdd me yükledim format da atıldı belirtdiğim gibi. Deneyebilirsiniz belki işe yarayabilir anakartım asus olduğu için bu kadar tepki gösterdim yanlış anlamayın şahsa bir öfkem yok.

Anakartım ASUS Prime H310M-R
ekleyin hocam hiçkimseden bir ücret talep etmiyorum dediğim gibi deneyelim. Olacağından umutluyum ben :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisinde önce van152 banı vardı. Format attırdım ve bios güncelleme işlemini yaptırdım. Bu işlemlerden sonra van152 kalktı poligondan sonraki bana geldi. Anakartının numaralarını değiştirerek ÜCRETSİZ bir şekilde banını kaldırdım. İyi oyunlar :)
ekledim hocam o bılgıler bendede var

@Arduinna arkadaşımız gösterdiği iki bölümü değiştirmeyi başardı Asus marka laptop kullanıyorum şuan valo yükleniyor ban durumunu size bildireceğim ekte kalın adam başardı galiba

valla o kadar spoofer flan aradaım herkes para cektı bu arkadaş sağolsun yardımcı oldu suan oyundayım çok teşekkur ederım

@Arduinna Hocam az önce bilgisayarıma bağlandı ve anakart uuid ve seri numarasını başarıyla değiştirdi ilk oyunu attım sonra valoya güncelleme geldi büyük ihtimalle oldu bu iş teşekkür ediyorum kendisine :)

@Arduinna Az önce teamviewer ile bilgisayarıma bağlanıp anakart seri numaramı ve uuidsini değiştirdi şimdi valorantı indiriyorum bir kaç oyun atıp deneyeceğim oyunları attıktan sonra durum güncellemesi için yorumu editleyeceğim şimdiden teşekkürler.
Ban yersem yorumu tekrar editleyeceğim eğer yorumumda ban yedim yazmıyorsa hâlâ ban yememişimdir.

@Arduinna arkadaşımız gösterdiği iki bölümü değiştirmeyi başardı Asus marka laptop kullanıyorum şuan valo yükleniyor ban durumunu size bildireceğim ekte kalın adam başardı galiba
valla o kadar spoofer flan aradaım herkes para cektı bu arkadaş sağolsun yardımcı oldu suan oyundayım çok teşekkur ederım
@Arduinna Hocam az önce bilgisayarıma bağlandı ve anakart uuid ve seri numarasını başarıyla değiştirdi ilk oyunu attım sonra valoya güncelleme geldi büyük ihtimalle oldu bu iş teşekkür ediyorum kendisine :)

Hepinize iyi oyunlar dilerim arkadaşlar. Paranızı dolandırıcılara kaptırmayın yeter :)
Bazı ücretli spooferlar laptoplarda bile işe yaramıyormuş. Daha Arduinna'yı tanımamışlar demek ki..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaş teamViewer ile bağlandı o kadar uğraştı ki benim pcdeki bir sorun yüzünden olmadı fakat programın eski sürümünü bulup tekrardan yapacağını söyledi.Gerçekten anında ilgileniyor ve gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor.Bütün çabana rağmen teşekkür ederim dostum.Senin gibi insanlar varolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt