aynen 31. gün tekrardan val 5 devam30 gune 50$ cokmus ya sync.top raidsiz acabiliyo mu checkerinde raid olmuyo gibi bisey uyari atti anlamadim
hocam dün iademi yaptınız kapsül koruması altında asusun her pc açılısında seriallerin eskisine döndüğü yüzünden olmadığını söylediniz@Erenify Merhabalar sitemizden veya discord sunucuma gelip destek alabilirsiniz.
Website :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dün olmadığı için +up attım asusun koruması kalkar mı altında bir konuda açtımlarksharp öneririm
hmm evet hatırladım hocam , iyi forumlar.hocam dün iademi yaptınız kapsül koruması altında asusun her pc açılısında seriallerin eskisine döndüğü yüzünden olmadığını söylediniz
dün olmadığı için +up attım asusun koruması kalkar mı altında bir konuda açtım
Merhaba Hocam Size Kendi Spooferımızı Tanıtacağım, Asus Kullanıcısıyım Oldukça Zorlayıcı Bir Anakart Olduğunu Belirtmek İsterim. Forumda Bu Konuyu Açan 4-5 Arkadaş Vardı Ve Hepsi Bizden Satın Alım Gerçekleştirdi Ve Şuan Oyunlarını Büyük Bir Keyifle Oynuyorlar Kanıtlarını Sunabiliriz, Şuana Kadar Banını Kaldıramadığımız Kimse Olmadı. Cheatglobal'de Onaylı Konumuz Bulunmaktadır +500 Mutlu Müşteri Ve 1 Yılı Geçmiş Bir Topluluğumuz Bulunmaktadır. Size En İyi Desteği Sunabiliriz, Elinizi Sürmeden Spoof Atabilirsiniz.
vouch kanalınızı göremedim ben mi körüm yoksa yeni sw ye eklemediniz miMerhaba Hocam Size Kendi Spooferımızı Tanıtacağım, Asus Kullanıcısıyım Oldukça Zorlayıcı Bir Anakart Olduğunu Belirtmek İsterim. Forumda Bu Konuyu Açan 4-5 Arkadaş Vardı Ve Hepsi Bizden Satın Alım Gerçekleştirdi Ve Şuan Oyunlarını Büyük Bir Keyifle Oynuyorlar Kanıtlarını Sunabiliriz, Şuana Kadar Banını Kaldıramadığımız Kimse Olmadı. Cheatglobal'de Onaylı Konumuz Bulunmaktadır +500 Mutlu Müşteri Ve 1 Yılı Geçmiş Bir Topluluğumuz Bulunmaktadır. Size En İyi Desteği Sunabiliriz, Elinizi Sürmeden Spoof Atabilirsiniz.
İlginizi Çektiyse;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
KONU
(Forumda Konusu Olmayan Satıcılardan Alım Yapmayın.)
Hocam Sunucumuz Yeni Kapandı Ama Vouch Kanalı Duruyor Hocam Göremezsiniz Sanırım İsterseniz Manule Vouch Atabilirim Dm Den Yazvouch kanalınızı göremedim ben mi körüm yoksa yeni sw ye eklemediniz mi
Hocam vouch kanalını gördümde spoofer kullanıcıları yok eğer silinen loglar vs varsa atarmısınz özeldenHocam Sunucumuz Yeni Kapandı Ama Vouch Kanalı Duruyor Hocam Göremezsiniz Sanırım İsterseniz Manule Vouch Atabilirim Dm Den Yaz