başlıktada belirttiğim gibi asus arıyorumForumda çokca güvenilir satıcı var. WooferPro'da alabilirsin (Çoğu kişi WooferPro'nun eskisi kadar iyi çalışmadığını söylüyor)
belediye dağıtıyo bunu galiba forumda güvenilir bir firmaya danıştım bayramdan sonrasına alıcam eğer çalışırsa özelden belirtirimaha aynı kart bende var 2 haftadır uğraşıyorum hiç bir spoof çalışmıyo aga
EXCEPT diyo yani dışında yinede wooferpro tavsyie etmiyorum.başlıktada belirttiğim gibi asus arıyorum
wooofer pro nun desteklediği anakartlar
belediye dağıtıyo bunu galiba forumda güvenilir bir firmaya danıştım bayramdan sonrasına alıcam eğer çalışırsa özelden belirtirim
vpn ile 300 400 ms keyif mi çatıcaz hocam max kaç artarAsusun tek sorunu serialler mi? Serial ise farklı bir sürüm vardı asus seriallerini değiştirebilen. Diğer idler zaten her spooferda değiştiriliyor. (SSD için raid atarsın manuel mac değiştirirsin ethernet kartı için vpn kullanabilirsin)
abi al spoofdoc (ama cep yakar)+up halla arıyorum (raid desteklenmiyo)
masyaf mı oabi al spoofdoc (ama cep yakar)
yesmasyaf mı o
30 gune 50$ cokmus ya sync.top raidsiz acabiliyo mu checkerinde raid olmuyo gibi bisey uyari atti anlamadimabi al spoofdoc (ama cep yakar)