kral dolu,boş fark etmeksizin yorum yapıyorsun adamlarda biliyor direkt mac değiştirmeyi ama sadece mac e atılmıyor bu ban seni raporladım yorum spawn attığın için bilgin olsunmac adres değiştir agam
sadece bios update atarak Spite Premium Temp Spoofer'i kullanabilirsiniz.Beyler Asus prime h610m-k d4 anakarta spoofer arıyorum ne önerirsiniz fazla cep yakmayan
van152 ilk banım
atın bi testkey, deniyelim kral masyafa 1.4k (15. günde dt 700 tl gg) verceğime çalışırsa 2k lık alırımsadece bios update atarak Spite Premium Temp Spoofer'i kullanabilirsiniz.
Manuel kaldır format atmak istersenatın bi testkey, deniyelim kral masyafa 1.4k (15. günde dt 700 tl gg) verceğime çalışırsa 2k lık alırım
amidewin afuwin atılmıyor dün @MurkyFuture de denedi yeni anakart almamı söylediManuel kaldır format atmak istersen
spite deneatın bi testkey, deniyelim kral masyafa 1.4k (15. günde dt 700 tl gg) verceğime çalışırsa 2k lık alırım
Bu kadar paran varsa git Temiz Gigabayte al 2. El Kardeşim 1500 TL ye çok İyi Bulursun Kalanıylada Spoffer alatın bi testkey, deniyelim kral masyafa 1.4k (15. günde dt 700 tl gg) verceğime çalışırsa 2k lık alırım
kardeş sistemden memnunum asusun performansınıda beğeniyorum oturupta bi ban için kartımı değişmek istemem, eğer açılırsa oynarım güzel olur ama yok açılmadı kısmet.Bu kadar paran varsa git Temiz Gigabayte al 2. El Kardeşim 1500 TL ye çok İyi Bulursun Kalanıylada Spoffer al
senin ban yarın açılıyospite dene