Artic Baya Eski Loader CrâckMe

Dostum exenin neler yaptığını incelemenin reversingle alakası yok diyim ben sana ayrıca sende spooferin size göre temiz hali varsa atsana bana bı bende inceleyecem
o spooferin temiz halini bulman zor çünkü o spoofer 2020 2021'de vmp ile paylaşıldı, ondan sonra insanlar değiştirerek artic spoofer diye yayıyor
illa ki güvenmiyorum diyosan zaten programın amacı basit işlemci modelini değiştirerek oyuna girmeni sağlıyor bunu 1 bat ile bile yapabilirsin veya internetin kapalı girersin spoofer'e olur biter

540kb dosya incelemeden kullanmayın derim

dosyanın boyutuyla bir dosyanın virüs olup olmadığını varsayıyorsan bu kafayla sen fazla yaşamazsın.
vt sonuçları da bana kalırsa pek iç açıcı değil + dosyanın boyutu da bana kalırsa büyük bir etken sen bu kafayla fazla yaşayabilirsin istersen teşekkürler

vt sonuçları da bana kalırsa pek iç açıcı değil + dosyanın boyutu da bana kalırsa büyük bir etken sen bu kafayla fazla yaşayabilirsin istersen teşekkürler
Hmm? git bir c++ uygulamasına hello world yazıp obf bas vt'ye at bakalım sonuçları görelim

Loader ve CrâckMe hmmm.
Crâck yapıp sourceye ulaşma hımmm.
"Ginede vm de açın" hmm🤔 Gineye mi gitmemiz lazım vm de açmak için.

guinea-national-flag-waving-in-the-wind.jpg

Loader ve CrâckMe hmmm.

Kanka aptal işte cpp exesinin srcsini istiyor küp kafalı kardesimiz

o spooferin temiz halini bulman zor çünkü o spoofer 2020 2021'de vmp ile paylaşıldı, ondan sonra insanlar değiştirerek artic spoofer diye yayıyor
illa ki güvenmiyorum diyosan zaten programın amacı basit işlemci modelini değiştirerek oyuna girmeni sağlıyor bunu 1 bat ile bile yapabilirsin veya internetin kapalı girersin spoofer'e olur biter
Zor değil bundan 3 4 ay önce mal kafamla artic ghost cekilisine katılmıştım ve kazandım ordaki artic spooferini aldım ve vtsinde yine agent Tesla vardı

SG kendin unpack DANAGALAK herif seni gidip burada şunu unpack et bunu unpack et skerler * dilenci zargana seni ve sunuda ekliyim CrâckMe ile Crâck isteği arasındaki farkı bile bilmiyorsun
ŞWLQEQWKEOPQWIEQOPIW be ucube herif seni, burada bir dangalak varsa o da sensin. Konunun başlığını değiştirmeleri için açıklamaya yazdım. Bunu görmemende ucube olup sadece boş lak lak yaptığından olabilir. 2. olarak dilencilik falan güzel sallamışsın kral ben burda insanlar yararlansın diye paylaşıyorum sen burada bana dilenci falan diyorsun ha ayrıca gerçek hayatta umarım seninle karşılaşmam zargana kelimesini çok güzel telaffuz ederim sana :) 3. olarak unpack et falan boş boş düzgün cümle bile kuramamışsın :D
Loader ve CrâckMe hmmm.

Crâck yapıp srcye ulaşma gibi birşey demedim?

ŞWLQEQWKEOPQWIEQOPIW be ucube herif seni, burada bir dangalak varsa o da sensin. Konunun başlığını değiştirmeleri için açıklamaya yazdım. Bunu görmemende ucube olup sadece boş lak lak yaptığından olabilir. 2. olarak dilencilik falan güzel sallamışsın kral ben burda insanlar yararlansın diye paylaşıyorum sen burada bana dilenci falan diyorsun ha ayrıca gerçek hayatta umarım seninle karşılaşmam zargana kelimesini çok güzel telaffuz ederim sana :) 3. olarak unpack et falan boş boş düzgün cümle bile kuramamışsın :D

Crâck yapıp srcye ulaşma gibi birşey demedim?
CaZy8H7.png

Mesaji editleyince o mesaj ordan silinmiyor eski hali yine kaliyor...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt