cidden çalıştırdın mı loaderizaten loaderi açınca bi oyun kasıyor nedense
kanka exeyi açınca google kapanıyor bypass yapıyor herhaldeBeyler benim eski ssd'nin derinliklerinden çıktı loader'i unpack edip srcye ulaşabilecek babayiğitleri bekliyorum serverleri kapalı zaten. Ah backdooruda yemişiz bide sınırsız ghost + normal almıştım 600 tlye önceden Programı kesinlikle kendi bilgisayarınızda açmayın önermiyorum ( zaten serverler kapalı webhook'a bilgi gitmez ama ginede vm'de yada vdsde açın. )
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konu başlığını yanlış yazmışım fark etmeden modlar Crâck istegi yaparsa sevinirim.
korumanın sagladıgı optimizasyon bozuklugundan dolayı olabilir mi beyinsiz arkadasimzaten loaderi açınca bi oyun kasıyor nedense
Alla alla ciddimisin senkorumanın sagladıgı optimizasyon bozuklugundan dolayı olabilir mi beyinsiz arkadasim
yeterince ciddiyim sorun ne hocamAlla alla ciddimisin sen
Kanka korumanın yarattığı optimizasyon sıkıntısı en fazla kaç FPS düşürür dusundunmu?yeterince ciddiyim sorun ne hocam
boktan islemcinizin korumayı kaldıramadıgı icin fpsinizin dusmesi normal zamaninda kullandim oyle asiri bi fps dususu yasamadim loaderi kapadiktan sonra gidiyodu zatenKanka korumanın yarattığı optimizasyon sıkıntısı en fazla kaç FPS düşürür dusundunmu?
Yav kanka dalgamı gecion ak loaderda miner yada başka bi bok var o zaman korumalık bişey değil buboktan islemcinizin korumayı kaldıramadıgı icin fpsinizin dusmesi normal zamaninda kullandim oyle asiri bi fps dususu yasamadim loaderi kapadiktan sonra gidiyodu zaten
hehe aynen miner var knk oyunda kasan kavrulan bilgisayarinin ekran kartindan btc mining yapacaklarYav kanka dalgamı gecion ak loaderda miner yada başka bi bok var o zaman korumalık bişey değil bu