Artic Baya Eski Loader CrâckMe

hehe aynen miner var knk oyunda kasan kavrulan bilgisayarinin ekran kartindan btc mining yapacaklar
Sen koruma ile alakalı olduğunu söylüyonda aynı korumayı kullanan valorant hileleleri var onlar pcdeki işlemciyi bu loader kadar yemiyo bu 1 ikincisi articin yapımcıları hakkında bı bok bilmediğin açıkça belli spooferlarinda dark comet bulundu ayrıca tek senmi o loaderi açıyorsun zeki çocuk seni ekran kartı mukemmel olup o loaderi açan kaç kişi var haberin varmı senin hic

browser injection :thinkie:cookieleri çalmak içindir
Diyozda kare kafalarin beyinleri basmıyor

Sen koruma ile alakalı olduğunu söylüyonda aynı korumayı kullanan valorant hileleleri var onlar pcdeki işlemciyi bu loader kadar yemiyo bu 1 ikincisi articin yapımcıları hakkında bı bok bilmediğin açıkça belli spooferlarinda dark comet bulundu ayrıca tek senmi o loaderi açıyorsun zeki çocuk seni ekran kartı mukemmel olup o loaderi açan kaç kişi var haberin varmı senin hic

Diyozda kare kafalarin beyinleri basmıyor
SPOOFERLERİNDE DARK COMET BULUNDU QWDPQĞKDPKWAPEFKWASEĞFOP? INTERNETI KAPATINCA BILE CALISIYO PATLADİM KANKA SAGOLASIN GECELİK DOZUMU SAYENDE ALDIM

SPOOFERLERİNDE DARK COMET BULUNDU QWDPQĞKDPKWAPEFKWASEĞFOP? INTERNETI KAPATINCA BILE CALISIYO PATLADİM KANKA SAGOLASIN GECELİK DOZUMU SAYENDE ALDIM
Yav ne embesil bi çocuksun mk konusu açıp banlanan adam vardı, bı şey bildiğin yok çık git surdan

umarim reelde karsima cikarsinda 2 tokat sallarim sana iqless herif seni dark comet diyo bide zulada hile acan veledi hackledim knk :thinkie:
OQKKSKSKQKWOQKWİOSKDKDODKEKOE SABAH AKSAM PC BASİNDA 1 KİLO DONER YİYİP KUP OYUNUNDA HİLE YAPAN ACİZ BİR OBEZSİN OLM SEN KAFANİ EZERİM SENİN GİT KUP OYUNUNU OYNA KARE KAFA HERİF SENİ YERLE BİR EDERİM YOKSA

OQKKSKSKQKWOQKWİOSKDKDODKEKOE SABAH AKSAM PC BASİNDA 1 KİLO DONER YİYİP KUP OYUNUNDA HİLE YAPAN ACİZ BİR OBEZSİN OLM SEN KAFANİ EZERİM SENİN GİT KUP OYUNUNU OYNA KARE KAFA HERİF SENİ YERLE BİR EDERİM YOKSA
image.png

craftrisede hile yapıyorum nerden bildin

zaten loaderi açınca bi oyun kasıyor nedense :D
image.png

oyunun kasması loaderdaki Crâck korumasından kaynaklanıyor, loader zaten hileyi injectlediğinde kendini kapattığı için oyunun kasması gidecektir. Ek olarak miner falan yok içine baktım temiz, adam hem neden cpu ile mining yapsın? zaten loaderi max 2 dk açıyorsun.

Beyler benim eski ssd'nin derinliklerinden çıktı loader'i unpack edip srcye ulaşabilecek babayiğitleri bekliyorum serverleri kapalı zaten. Ah backdooruda yemişiz bide sınırsız ghost + normal almıştım 600 tlye önceden :D Programı kesinlikle kendi bilgisayarınızda açmayın önermiyorum ( zaten serverler kapalı webhook'a bilgi gitmez ama ginede vm'de yada vdsde açın. )

Konu başlığını yanlış yazmışım fark etmeden modlar Crâck istegi yaparsa sevinirim.
ya kral bu hileyi geçen sene yılbaşı için bedava yapmışlardı bilgisayara birşeyler olduydu ondan sonrada indirmedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt