Aridestroyer
Bronz Üye
Valorant'ta gökkuşağı %100 tespit edildi, tüm diziler iptal edildirainbow zaten çok takmamak gerek
Valorant'ta gökkuşağı %100 tespit edildi, tüm diziler iptal edildirainbow zaten çok takmamak gerek
test edin ve görün, yükleyiciyi açın herhangi bir işlevi kullanınNe diyon amk
Bu eleman aridekin devimi?test edin ve görün, yükleyiciyi açın herhangi bir işlevi kullanın
Herhalde öyle ya PC kırıyor falan diyor da kendi ürününün 10 gün önceki sürümünü kötülemesi de ilginç.Bu eleman aridekin devimi?
Şu spoofer satan/yapan kişilerin paste değil demesi kadar beni ayar eden birşey yok ya. Ulan dünyadakilerin hepsi paste zaten niye bu kadar zorluyorlar Woofer bile bilinen bazı methodları kullanıyor zaten. Birde kırılınca burda ağlamaları aşırı ironik. Ağlıcağınıza gidin loaderınızı daha iyi koruyun.Herhalde öyle ya PC kırıyor falan diyor da kendi ürününün 10 gün önceki sürümünü kötülemesi de ilginç.
dimiŞu spoofer satan/yapan kişilerin paste değil demesi kadar beni ayar eden birşey yok ya. Ulan dünyadakilerin hepsi paste zaten niye bu kadar zorluyorlar Woofer bile bilinen bazı methodları kullanıyor zaten. Birde kırılınca burda ağlamaları aşırı ironik. Ağlıcağınıza gidin loaderınızı daha iyi koruyun.
Hepsi böyle gelip ağlıyorlar sürekli aynı şeyler yaşanıyor Ama koruma olarak diğerlerine göre iyiydi baya. En azından KeyAuth falan yok ve Custom Obf vardı şu şekilde:Şu spoofer satan/yapan kişilerin paste değil demesi kadar beni ayar eden birşey yok ya. Ulan dünyadakilerin hepsi paste zaten niye bu kadar zorluyorlar Woofer bile bilinen bazı methodları kullanıyor zaten. Birde kırılınca burda ağlamaları aşırı ironik. Ağlıcağınıza gidin loaderınızı daha iyi koruyun.
Hee bak ben nası 1 saat ağlayıp sonra gidip satmaya devam ettim zamanında ASFHJKgASDHJGASF
Piyasada yeri var baya wooferdan sonra Crâck zarar verir ama toparlar gene diye düşünüyorum.Hepsi böyle gelip ağlıyor sürekli aynı şeyler yaşanıyor Ama koruma olarak diğerlerine göre iyiydi baya. En azından KeyAuth falan yok ve Custom Obf vardı şu şekilde:
You just ruined my computer, use any function of that damn loader you gave us and see, I lost all my work files, if you have any doubts, use it yourselfHerhalde öyle ya PC kırıyor falan diyor da kendi ürününün 10 gün önceki sürümünü kötülemesi de ilginç.