AridekVM Valorant Spoofer Crâcked By LOLSHAN (Paste)

Firmalar artık bu adamı görünce kaçacaklar :D

Herhalde öyle ya PC kırıyor falan diyor :D da kendi ürününün 10 gün önceki sürümünü kötülemesi de ilginç.
Şu spoofer satan/yapan kişilerin paste değil demesi kadar beni ayar eden birşey yok ya. Ulan dünyadakilerin hepsi paste zaten niye bu kadar zorluyorlar :D Woofer bile bilinen bazı methodları kullanıyor zaten. Birde kırılınca burda ağlamaları aşırı ironik. Ağlıcağınıza gidin loaderınızı daha iyi koruyun.

Şu spoofer satan/yapan kişilerin paste değil demesi kadar beni ayar eden birşey yok ya. Ulan dünyadakilerin hepsi paste zaten niye bu kadar zorluyorlar :D Woofer bile bilinen bazı methodları kullanıyor zaten. Birde kırılınca burda ağlamaları aşırı ironik. Ağlıcağınıza gidin loaderınızı daha iyi koruyun.
dimi

Hepsi böyle gelip ağlıyorlar sürekli aynı şeyler yaşanıyor :D Ama koruma olarak diğerlerine göre iyiydi baya. En azından KeyAuth falan yok ve Custom Obf vardı şu şekilde:
tqeyh25.png

Son düzenleme:
Hee bak ben nası 1 saat ağlayıp sonra gidip satmaya devam ettim zamanında ASFHJKgASDHJGASF
Hepsi böyle gelip ağlıyor sürekli aynı şeyler yaşanıyor :D Ama koruma olarak diğerlerine göre iyiydi baya. En azından KeyAuth falan yok ve Custom Obf vardı şu şekilde:
tqeyh25.png
Piyasada yeri var baya wooferdan sonra Crâck zarar verir ama toparlar gene diye düşünüyorum.

Herhalde öyle ya PC kırıyor falan diyor :D da kendi ürününün 10 gün önceki sürümünü kötülemesi de ilginç.
You just ruined my computer, use any function of that damn loader you gave us and see, I lost all my work files, if you have any doubts, use it yourself

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt