StrongHold
Gold Üye
Çalışıyor. Bu sonuca nasıl vardığını açıklasana biraz.
hocam resmi sitden tüm adımları doğru bir şekilde yapıyorum ama hiçbir serial değişmiyor ve valorantada giremiyorum
Çalışıyor. Bu sonuca nasıl vardığını açıklasana biraz.
Önceki mesajda yazdığım adımları uygulaman lazım. Ve Windows/Bios sıfırlamadan çalışmasını bekleme, paste spoofer. Ve zaten paylaştığım exe sitede olan exe ile tamamen aynı, senin anakartında serial değiştirmiyorsa bu Crâck ile ilgili değil spoofer ile ilgili bir sorun.hocam resmi sitden tüm adımları doğru bir şekilde yapıyorum ama hiçbir serial değişmiyor ve valorantada giremiyorum
windows 10 20h2 indirme linkini nerden bulabilirimÖnceki mesajda yazdığım adımları uygulaman lazım. Ve Windows/Bios sıfırlamadan çalışmasını bekleme, paste spoofer. Ve zaten paylaştığım exe sitede olan exe ile tamamen aynı, senin anakartında serial değiştirmiyorsa bu Crâck ile ilgili değil spoofer ile ilgili bir sorun.
Dostum paylaştığım Crâck bundan 10 gün öncesine ait olan Console sürümünün Crâck'i (çünkü siteye bunu koymuşlar). Yani paylaştığım dosya senin sandığın gibi dosyaları indirmeye yaramıyor, exe'nin içinde Download yapan hiçbir işlem yok. Yalan/yanlış yorumlar yapmadan önce araştırıp yazın artık.dostum bu cracklediğin şey spoofer değil spooferin yanında verdiği tool yani sadece sunucudan EFI dosyalarını indirmeyi sağlıyor adam buna neden lisans koydu bilmiyorum ama büyük ihtimalle bu yöntemin yayılmasını ve dağıtılmasını önlemek içindir.
sitedeki son sürümü bu (Imgui version)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT: 542b9a3aa760a3db4f7581dbc1d06a37c4c69a0f0bc7d55288adfe7bd8dbd5f7
Cracklediğim exe'yiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Crackledikten sonra (dün) GUI versiyonunu gördüm, 10 gün önce update vermişler ama siteye eklememiş.
Aralarında bir fark olmadığından sadece GUI var diye tekrar Cracklemedim, belki ileride yeniden Cracklerim.
Cara, o Crâck que compartilhei é o Crâck da versão Console datado de 10 dias atrás (porque colocaram no site). Em outras palavras, o arquivo que compartilhei não é útil para baixar arquivos como você pensa, não há processo de download no exe. Pesquise e escreva antes de fazer comentários falsos/errados.
Está até escrito na seção Nota de atualização do AVM Discord:
O exe que você enviou é apenas a versão GUI do Crâck que compartilhei. Não há diferença entre eles, já escrevi sobre eles..
ve şimdi işiniz insanların bilgisayarlarını kırıyor