AridekVM Valorant Spoofer Crâcked By LOLSHAN (Paste)

canım benim güzelim benim okuma yazması olmayanlar için iyi olmuş interneti kapatıp yapman lazım servera bağlanıp cfucker indirtiyor formatlaman gerek bilgisayarı bir daha yaparken insterneti kapat
saolda ben bunu nasıl formatlicam olm daha bilgisayar açılmıyor

Peki Hwid'i nasıl sıfırlayacağım?Bios up+format attım ama düzelmedi.

Cracklediğim exe'yi . Crackledikten sonra (dün) GUI versiyonunu gördüm, 10 gün önce update vermişler ama siteye eklememiş.
Aralarında bir fark olmadığından sadece GUI var diye tekrar Cracklemedim, belki ileride yeniden Cracklerim.

Crâck Date ~ 19.10.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Amideefi (Pasted)
Protectors ~ Custom Obfuscator + Themida [Inc. VM] [UnPacked/De-Virtualized] : Lisans Kontrolleri [Patched]

eubk94y.png

tfynvru.png

/

(Interneti kapatmayı unutmayın)
1-) "lolshan_loader.exe" çalıştırın
2-) Program açılınca random şeyler yazıp Enter tuşuna basın. Bu kadar.
Spoofer kullanımı için bilgileri okuyabilirsiniz.

KeyAuth kullanmıyor, şaşırttı. Daha önce karşılaşmadığım bir Auth.
Themida VM'lerini her fonksiyon için kullanmışlar.
Ve Custom Obfuscator var, için LLVM benzeri bir iş yapıyor. Güçlü ama benim için değil :) ehehe
Spoof methodu ise Amideefi..

NOT: Normalde hep unpack dosya paylaşıyordum ama pasterlar çaldığı için artık unpack dosya yok.

Abi kral adamsın eyw bişey soracağım. Ben bu spoofer I kullandım ama şimdi yeni hesapla girdiğimde çalışıyor gibi gözüküyor ama poligondayken oyundan atıp van152 hatası alıyorum yani yeniden ban yiyiyorum. Bilgisayarım laptop ama ben kullanırken seçeneklerden korktuğum için normal olanı seçtim yani 1 numarayı. 2 numarayı seçersem format fln olur mu halamın iş bilgisayarı kendi bilgisayarım değil önemli bilgiler var. Lütfen doğru cevap yaz bilgiler çok önemli

aga senin paylasdigin bu spofer hala calisiyormu
Knk maalesef çalışmıyor sanırım bende çalışmadı yani yarım yamalak çalıştı. Oyun başında poligona girip eğitimi yaparken ilk classic ile botları vurma kısmına giriyorum ping 999 a çıkıyor ve Van 152 hatası alıyorum

ben lifetime orjinal aldım ona rağmen 152 hatasını çözemedim he serial değişti eyvallah ama bir iki maç sonra GG

Sadece valorant mı kaldırıyor? Fivem felan kaldirmaz mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt