rel31
Normal Üye
x offseti - 6c ya da getinstancetype XDmob type nasıl bulunuyor biliyor musun
x offseti - 6c ya da getinstancetype XDmob type nasıl bulunuyor biliyor musun
Mobpointer bulma değilde entity olarak araştırırsan daha farklı yöntemlerde bulabilirsinCreatei ile bulunan mob ptr çoğu sw de değiştirilmiş ya da korumada bunun için alternatif yöntem ne önerirsiniz
Stabil yapabilecek kadar kod bilgim yok maalesefFarmbot için moba yürütme çekebilir misin ?
Genel olarak mobun hpsi ile yapmışlqr ama hp de kendi hpmi bile bulamıyorum xdMobpointer bulma değilde entity olarak araştırırsan daha farklı yöntemlerde bulabilirsin
Hp bulamadıysan isim veya koordinatınla deneGenel olarak mobun hpsi ile yapmışlqr ama hp de kendi hpmi bile bulamıyorum xd
Ben teşekkür edermPaylaşım için teşekkürler.
mobun hpsi serverdan geliyor bu yüzden bulamıyorsun, kendi hpne ise CPythonPlayer::GetStatus ile ulaşabilirsin, mob vectorunu bulmak için kendi ismine veya herhangi bir özelliğine ptr scan at geç anlarsın zaten hangisinin mob vector olup olmadığınıGenel olarak mobun hpsi ile yapmışlqr ama hp de kendi hpmi bile bulamıyorum xd
Cloud exploiti gameforgenin açığıydı, o dönemin tr temiz pack'i yani files'ına uyarlanan sunucular (sürekli tr ile güncel tutuyorlar emek files yapanların geneli)...Hocam eski korumasız svlerde çalışabilecek cloud exploit falan nasıl yapabiliriz? C4us source'unda var ancak nasıl bu sunucuya göre güncelleyeceğimle ilgili bir kaynak yok
Dediğin konuyu biraz daha açar mısın yada nasıl yapıldığını anlatır mısın?mobun hpsi serverdan geliyor bu yüzden bulamıyorsun, kendi hpne ise CPythonPlayer::GetStatus ile ulaşabilirsin, mob vectorunu bulmak için kendi ismine veya herhangi bir özelliğine ptr scan at geç anlarsın zaten hangisinin mob vector olup olmadığını