mamibeyhz
Gold Üye
Createi ile bulunan mob ptr çoğu sw de değiştirilmiş ya da korumada bunun için alternatif yöntem ne önerirsinizmesela hangisinde ?
Createi ile bulunan mob ptr çoğu sw de değiştirilmiş ya da korumada bunun için alternatif yöntem ne önerirsinizmesela hangisinde ?
bi altındaki bi üstünde call varsa ona git onun içinde bulabilirsin belki veya sunucu ornek verirsen indirebilirsem atarım adresiniCreatei ile bulunan mob ptr çoğu sw de değiştirilmiş ya da korumada bunun için alternatif yöntem ne önerirsiniz
Ashiro2, aslında bana yönetimi lazım hocam adamlar createi yi silmişlerbi altındaki bi üstünde call varsa ona git onun içinde bulabilirsin belki veya sunucu ornek verirsen indirebilirsem atarım adresini
x64 orası 32den farklı olması lazım her şey bulman kolay değil yani ben hiç 64e bakmadım yorum yapamicam ondan dolayıAshiro2, aslında bana yönetimi lazım hocam adamlar createi yi silmişler
sende bi mobsun kendi xyz adreslerin zaten mob xyz adresi oluyormob x y z nasıl bulunuyor
mob type nasıl bulunuyor biliyor musunsende bi mobsun kendi xyz adreslerin zaten mob xyz adresi oluyor
xyz çevresine bak oralardamob type nasıl bulunuyor biliyor musun
XYZ nin sollarında oluyor genellikle. Onu şuradan anlayabilirsin.mob type nasıl bulunuyor biliyor musun
Mob type dediğin şey ktype olabilir mimob type nasıl bulunuyor biliyor musun