Çalışıyor Ahmetkaya66 - Meti̇n2 Öğreti̇ci̇ Hi̇leler - Hi̇le Tartışma Öğrenme Konusu

cheat engine paylaşırmısın dcden ?
ahmet kaya 66 ud engineyi suanda paylasmayı düşünmüyorum. kendim build ettim ve driver ile calisiyor. konuya ilgi ve alaka gelirse paylascam discordumda konu basında yazıyor kral tesekkurler

Forumun en yararlı konusu olabilir. Bilgi paylaştıkça güçlenir sözünü benimseyen bir platformduk ve bunu artık hepinizin benimsemesi harika. Bu tarz konuları daha fazla görmek dileğiyle, elinize sağlık ve iyi çalışmalar.

Konularınız için teşekkürler gayet açık ve net açıklayıcı bilgiler, sizlere sorum olucak mtargetvid,targetvid yada walk artık siz adıma ne diyorsanız bulma hakkında video gelicek mi genelde kullanılan yöntem ile bazı sunucularda bulunmuyor.Özellikle iris korumalı sunucularda mobun walk adressini bulamıyorum sadece saldırı yaparken değeri 3 dururken 0 olan değerini bulabiliyorum. Bulmak için hangi methodları kullanabilirim? Sorum eğer karışık olduysa kusura bakmayın saatlerdir arıyorum.
Örnek verecek olursak moba yürürken değer 109 oluyor hareketsiz durunca 0, değeri 109 yaparsam 109 değerine sahip olan moba yürüyor benim aradığım tam da bu adress.
Kullandığım method moba yürürken increase diyorum duruken 0 diyerek arıyorum. (4 ve 8 bytes da denedim)
Denediğim diğer yöntem metine koşarken 3 olan değeri offset offset geziyorum ya da +4 -4 adress değişiyorum ama mümkün değil sonuç çıkmıyor. Acaba filesdan bu fonksiyonu silmiş olabilirler mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostum merhaba elimde bir hile videolarını arşivlediğim bir arşiv var zamanında başka bir formda aynı senn gibi birisi yüklüyordu youtube belki işine yarayabilir
Bende misali2 de hile arıyorum misalide hile mümkün mü acaba

Metin botunda gereken attack pointer 'da gösterebilir misiniz ? yararlı video olmuş elinize sağlık

onehit için duruşu bulduktan sonra ona ctrl + b yaparsanız ve space bas çek yaparsanız orada onehiti görürsünsüz 1 2 3 4 (at üzerinde 1 2 ) olarak değişir 0 dan aramanıza gerek yok (kısa yolları da var one hit - a4 felan gibi ama bunlar sunucudan sunucuya değiştiği için kalıcı sonuç alamazsınız)

onehit için duruşu bulduktan sonra ona ctrl + b yaparsanız ve space bas çek yaparsanız orada onehiti görürsünsüz 1 2 3 4 (at üzerinde 1 2 ) olarak değişir 0 dan aramanıza gerek yok (kısa yolları da var one hit - a4 felan gibi ama bunlar sunucudan sunucuya değiştiği için kalıcı sonuç alamazsınız)
Dediğin doğru, ben 0 dan basit yolla göstermek istedim, yeni başlayan kişiler ce bile bilmediği için en basit yol onlar için uzun olsada kalıcı oluyor. Bir çok yöntem mevcut, dediğiniz gibi sunucudan sunucuya değişiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt