knk ztn kolay olcak değil zor ama en sonda vericekler ztnGUZEL denedin pek işe yaramıyo ama olsun
knk ztn kolay olcak değil zor ama en sonda vericekler ztnGUZEL denedin pek işe yaramıyo ama olsun
kanka çook düşük veriyor ya birde nakit çekemiyonSon dönemde popüler olan uygulama ve bizzat benim de kullandığım uygulamadır.Uygulama Linki Android;
Adım atarak para biriktiriyorsunuz biriktirdiğiniz paralar ile uygulama ile içerisinde olan sepette ( trendyolda geçerli 25tl, steamda 50 tl, 500ml termos, Sinbo Tost Makinesi, Steam 20 tl cüzdan kodu, baskül, çay seti, mini french press, xiaomi kablosuz kulak , xiaomi mi stick tv mediya player) gibi hediyelerden alabiliyorsunuz.
Bu uygulama sayesinde yürüyerek para biriktirip ürün elde etme şansını size veriyor. (Elbette zorlu bir süreç kolay değil.)
Bu uygulamayı sizlerle paylaşarak sizlerin de kazanmasını istedim.
Üstte yazdığım kod ile kaydolursanız programa 1000 adımpara kazanarak başlıyorsunuz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İos;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kodsuz üye olunamaz diye bir şey mi yazdım sivri zekalı arkadaşım? Bu Kod ile üye olursanız 1000 adımpara ile başlarsınız demişim. Okuduğunu anlama sorunu var herhalde biraz kitap oku.ya kod paylaşmiş bide kendine refarans kasiyor kodsuz uye olabırlsnıız
İos linki var dostum iosda olmasa linkini nereden bulabilirim ?kankam şimdi ipadden baktım malesef ioslarda yok.
Evet çekmediğini belirttim hediyelerden alıp nakit şeklinde değerlendirme şansın mevcutkanka çook düşük veriyor ya birde nakit çekemiyon
Dostum bu sefer prim kasıyor diyecekler yorumlara baksana bazı sivri zekalı arkadaşlar mevcut öyle yazsam nerelere çekecekler konuyu bir de sen düşün.Üstte ki kod benim referans kodum bunu kullanın sizde kazanın bende kazanayım desene güzel karrdeşim .
Evet dostum doğrudurdoğruysa öğrenci olarak işime yarayacaktır teşekkür ederiz
Yorum kasman gibi yani