Adim Atarak Para Kazan (Adımpara)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğruysa öğrenci olarak işime yarayacaktır teşekkür ederiz :)

Son dönemde popüler olan uygulama ve bizzat benim de kullandığım uygulamadır.
Adım atarak para biriktiriyorsunuz biriktirdiğiniz paralar ile uygulama ile içerisinde olan sepette ( trendyolda geçerli 25tl, steamda 50 tl, 500ml termos, Sinbo Tost Makinesi, Steam 20 tl cüzdan kodu, baskül, çay seti, mini french press, xiaomi kablosuz kulak , xiaomi mi stick tv mediya player) gibi hediyelerden alabiliyorsunuz.

Bu uygulama sayesinde yürüyerek para biriktirip ürün elde etme şansını size veriyor. (Elbette zorlu bir süreç kolay değil.)

Bu uygulamayı sizlerle paylaşarak sizlerin de kazanmasını istedim.

Üstte yazdığım kod ile kaydolursanız programa 1000 adımpara kazanarak başlıyorsunuz.
Uygulama Linki Android;
İos;

MnmzdwWMk4HNge4KZ2tvB21cjehdLoMxTxlrKXL4vMoAQ4lG-TI4rnIgOCzcDktY4VMY=w1366-h657-rw
kanka çook düşük veriyor ya birde nakit çekemiyon

Üstte ki kod benim referans kodum bunu kullanın sizde kazanın bende kazanayım desene güzel karrdeşim .

ya kod paylaşmiş bide kendine refarans kasiyor kodsuz uye olabırlsnıız
Kodsuz üye olunamaz diye bir şey mi yazdım sivri zekalı arkadaşım? Bu Kod ile üye olursanız 1000 adımpara ile başlarsınız demişim. Okuduğunu anlama sorunu var herhalde biraz kitap oku.
kankam şimdi ipadden baktım malesef ioslarda yok.
İos linki var dostum iosda olmasa linkini nereden bulabilirim ?
kanka çook düşük veriyor ya birde nakit çekemiyon
Evet çekmediğini belirttim hediyelerden alıp nakit şeklinde değerlendirme şansın mevcut
Üstte ki kod benim referans kodum bunu kullanın sizde kazanın bende kazanayım desene güzel karrdeşim .
Dostum bu sefer prim kasıyor diyecekler yorumlara baksana bazı sivri zekalı arkadaşlar mevcut öyle yazsam nerelere çekecekler konuyu bir de sen düşün.
doğruysa öğrenci olarak işime yarayacaktır teşekkür ederiz :)
Evet dostum doğrudur
Yorum kasman gibi yani

güzel konu kardeşim denicem teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt