Adim Atarak Para Kazan (Adımpara)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fakirin ekmeği umuttur deneyeceğim merak ediyorum çalışacakmı

Burada amaç adım atmanız falan değil reklamları izlemeniz. Reklamları izledikçe yapımcı para kazanıyor. Adım kasıcam diye motora bağlamayın sakın telefonu 😂

Teşekürler Reis boş yorum yapanlari raportlarsan bizim için daha iyi olur iyi günler
Raporluyorum dostum. Yorum yapmak için boş yapıp iftira da bulunuyolar utanmadan.
Burada amaç adım atmanız falan değil reklamları izlemeniz. Reklamları izledikçe yapımcı para kazanıyor. Adım kasıcam diye motora bağlamayın sakın telefonu 😂
Dostum kolay yoldan kim para verir ki zaten en azından uğraşın sonucunda gerçekten bir şey veren uygulama var bu da bir ilerleme 😂 günde 9500 adım Atsan 1 lira kasıyorsun (reklamsız) yaklaşık 4 ayda falan güzel bir ürünü alabilirsin yani
fakirin ekmeği umuttur deneyeceğim merak ediyorum çalışacakmı
Çalışıyor dostum merak etme :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Faydalı bir konu bazılarımızın işine yarayabilir eline sağlık.

Son dönemde popüler olan uygulama ve bizzat benim de kullandığım uygulamadır.
Adım atarak para biriktiriyorsunuz biriktirdiğiniz paralar ile uygulama ile içerisinde olan sepette ( trendyolda geçerli 25tl, steamda 50 tl, 500ml termos, Sinbo Tost Makinesi, Steam 20 tl cüzdan kodu, baskül, çay seti, mini french press, xiaomi kablosuz kulak , xiaomi mi stick tv mediya player) gibi hediyelerden alabiliyorsunuz.

Bu uygulama sayesinde yürüyerek para biriktirip ürün elde etme şansını size veriyor. (Elbette zorlu bir süreç kolay değil.)

Bu uygulamayı sizlerle paylaşarak sizlerin de kazanmasını istedim.

Üstte yazdığım kod ile kaydolursanız programa 1000 adımpara kazanarak başlıyorsunuz.
Uygulama Linki Android;
İos;

MnmzdwWMk4HNge4KZ2tvB21cjehdLoMxTxlrKXL4vMoAQ4lG-TI4rnIgOCzcDktY4VMY=w1366-h657-rw
bunda hile yapmıştım :D oturduğum yerden saatte 8000 adım falan yapıyordum çokta zor bir şey değil yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt