Adim Atarak Para Kazan (Adımpara)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendim yazdım bizzat bütün yazıları copy paste demen yorum kasmaktan başka bir şey değildir.
Aynen kanka başka forumda gördüm tam olarak aynı cümleler aynı konu aynı program vs. ki yorum kasmak amaçlı olsa yok Özelliği ne vs soru felan sorardım Copy pasteler bu ara arttı

bir aralar ben de kullanıyodum ancak ödüller cidden erişilmesi zor istanbuldan ardahana yürü belki 20 tl cüzdan kodu alırsın

kasması zor baya kuruşlu kuruşlu verip duruyo uğraşılmaz enerji için izlettiği reklamlardan ürünün parasını çıkarıyo adamlar

Aynen kanka başka forumda gördüm tam olarak aynı cümleler aynı konu aynı program vs. ki yorum kasmak amaçlı olsa yok Özelliği ne vs soru felan sorardım Copy pasteler bu ara arttı
Buradan kopyalıp başka forumda bu konuyu açmalarına ihtimal veremiyorsun benim copy paste yapmama ihtimal veriyorsun. Öncellikle tarih ve saat var oraya bakarsan kim daha önce açmış konuyu görürsün kendi ellerimle yazarak bizzat uğraştım üstüne basarak tekrar tekrar söylüyorum. Tek takıldığım forum da bu başka bir foruma girmiyorum. Farklı forumdan konu alma gibi bir düşüncem olmadı da. O yüzden iftira atmadan önce tekrar tekrar kontrol et. En sevmediğim şeydir iftira.

fake oldugunu gosteren video gormustum

kasması zor baya kuruşlu kuruşlu verip duruyo uğraşılmaz enerji için izlettiği reklamlardan ürünün parasını çıkarıyo adamlar
Evet zor olduğunu belirttim ama günlük 10 bin adım atan insanlar kolaylıkla ürün alabilir. Ürünü alanlar mevcut bu da demek ki aslında o kadar zor değil uğraş istiyor biraz sadece.
fake oldugunu gosteren video gormustum
Bende bizzat faturalı şekilde kargo paketini gördüm :)

Sen o nu bana sor birde, @Enjoy bu arkadaş bütün telegrama attığım method ları buraya kendi method u olarak paylaşıyor üstüne konularımı kopyalayor bugünde işte ölü taklidi yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt