Abugat
Uzman Üye
- İletişim
sen forum avm de olsaydın awm yazmazdın zaten fazla konuşmayın beyler çekemiyırsunuz işteŞuanda Forum AVM’deyim dükkanının konumunu merakla bekliyorum…
sen forum avm de olsaydın awm yazmazdın zaten fazla konuşmayın beyler çekemiyırsunuz işteŞuanda Forum AVM’deyim dükkanının konumunu merakla bekliyorum…
Ulan beyinsiz çocuk toton birazcık yiyorsa dükkanının neresi olduğunu söyle diyor adam, o kürdan kollarını kıtır kıtır yedirtme banasen forum avm de olsaydın awm yazmazdın zaten fazla konuşmayın beyler çekemiyırsunuz işte
konum vermemek için takla atma la paşasen forum avm de olsaydın awm yazmazdın zaten fazla konuşmayın beyler çekemiyırsunuz işte
öyle deme ya kanka baş edemeyiz KHASFUIGHASDFKLŞGJAKQSOFPGHDFDSKOIŞSADFGY89IPOWASFGHKLŞDASFGKLAFGSJIOFASDGkonum vermemek için takla atma la paşa
Lan ciddili abugat beyinli misin kardeşim sen Aydında oturuyorum Germencik Ortaklar ilçelerinde çevrem var. Tellidedenin yarısı bizim akrabamız kime sorsan gösterirler. Burda güvenip köşene çekilme o eskodaki Efeler belediyesinin yanındaki hatta ve hatta yeni yapılan la perla inşaat’ın karşısındaki o dükkanını söyle lafı uzatma klavye delikanlısı seni.sen forum avm de olsaydın awm yazmazdın zaten fazla konuşmayın beyler çekemiyırsunuz işte