geç sende soluma senide görmiyimbeni de alsana soluna
Sen nasıl bir yüzsüzsün olm millet seni sevmiyoken bile böyle konuşuyosun ne ucube bi elemansın la senerrrr kudurmuşsunuz bekle eve geçince atayım allaha vatana küfürleri EJDOHDBDOSJDBND çok komiksiniz beyler çekemiyorsanız uzayın gidin he bu arada günde 12 saat dükkanda oluyorum dükkanda aydın efeler eskş otogaddaa erkeksin ya hani o kadar gelir dükkanıma benim dersinde sizde o çap yok
geç sende soluma senide görmiyim
Bunu diyip olduğun tag deprem zedelere sahte ihbar basan insanlar biz bunu söyleyince isminden bu tagı kaldırıyorsunoğulcan dayan beyler bişeyler yapın bakim hala en akıllıları bile Oğulcanın ben olduğumu düşünüyor topunuz baş edemiyorsunuz oglim
ayrıca bu forumda bana düşman olan 2 kişinin dat@sı falan gördüm bi yerlerde masüstümde görmüştüm en son ne yapsak onları bi piyasayamı salsak yoksa piyasayamı satsak .DD
Ayrıca vatana ataya sövüp imzaya mehmetçikleri koyman aşırı derecede gümletti bilmiyormusun senin gibiler anca sanaldan sallar açık adreste veirim en erkeğiniz kimse onuda beklerim
son 1 laf daha söyliyim para attığınız oğulcanda yokmu sizce bişeyler .D
konuştuğum karıda emin olun hepinizin hayalindeki tipten ve şuan fb yani ücretsiz esc olarak kullanıyorum onu biliyormusunuz beyler baş edemezsiniz !D
Dostum Girdiğin dclerin yarısı Benim bana sallayıp benim olan yerlerde dileniyorsun birdaha sağda benim olduğum yerlere girme komik oluyorBunu diyip olduğun tag deprem zedelere sahte ihbar basan insanlar biz bunu söyleyince isminden bu tagı kaldırıyorsun
Manitasına sorgu atacak sanırım hocamEtrafta beleşçilik yapmaktan başka bir şey bilmeden bu eleman hem FallenPresent'e laf edip hemde bizim partnerimiz olan Marklondan acındırasyon yaparak p4nel isteyen ve ters tepki aldıktan sonra bizim "Sürekli durduk yere küfür ediyorlar" diyerek adımızı kötü çıkarmayan bu arkadaş ismimizi duyduğu anda köpek gibi etrafa saldırmaya çalışan bu arkadaş yakın zamanda banlanmıştı banlandığı için bu sslerin paylaşılmasında artık bir sebep bulamamıştım ancak şimdi de banının açıldığını görünce bunları paylaşmak istedim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Düzenleme: Konuyu nerede açacağımı bilmediğim ve kullanıcı & satıcı şikayet kısmında da bu şekilde paylaşamayacağım için sıhbet muhabber kategorisine attım
sivilceli felandır bidebu her gün 31 in dibine vurmuyorsa bende bir şey bilmiyorum
sivilceli felandır bide