- İletişim
la hala bu dangalagı dınleyen varmıdoğru söyleyeni 9 köyden kovarlarda bunlar 20 kişi kovamadıda ondan biliyonmu
la hala bu dangalagı dınleyen varmıdoğru söyleyeni 9 köyden kovarlarda bunlar 20 kişi kovamadıda ondan biliyonmu
beni de alsana solunaevet bro +1 daha eklendi geç soluma görmiyim senide
Oy farfara farfara fivemde var cokca para yapıyom dupeleri benziyom dilenciye o ye ye dilenirim manitamdan ayrıldım isterim ben 1 paneloğulcan dayan beyler bişeyler yapın bakim hala en akıllıları bile Oğulcanın ben olduğumu düşünüyor topunuz baş edemiyorsunuz oglim
ayrıca bu forumda bana düşman olan 2 kişinin dat@sı falan gördüm bi yerlerde masüstümde görmüştüm en son ne yapsak onları bi piyasayamı salsak yoksa piyasayamı satsak .DD
Ayrıca vatana ataya sövüp imzaya mehmetçikleri koyman aşırı derecede gümletti bilmiyormusun senin gibiler anca sanaldan sallar açık adreste veirim en erkeğiniz kimse onuda beklerim
son 1 laf daha söyliyim para attığınız oğulcanda yokmu sizce bişeyler .D
konuştuğum karıda emin olun hepinizin hayalindeki tipten ve şuan fb yani ücretsiz esc olarak kullanıyorum onu biliyormusunuz beyler baş edemezsiniz !D
Ulan 13 yaşında ki sünepe açık adres ver desem hayatında bilmediğin flex adresini atıcaksın seni o ense kökünden kavrar duvara vururum feleğin şaşar benim Axdesh olduğumu biliyorsun discord da senin allahına,vatanına,şehitlerine vs. sövdüğüm 1 kanıt at hem buradan hemde discorddan hesabımı kapatıcam, Benim infomu bulduysan atmazsan o zevcet-ül âliminin valide sultanını yerle yeksan ederim, ben şehit kuzeniyim abim de subay eğer o bedavaya milletten dilendiğin p4nelin public d@talarıyla bana dokunamazsan tekrara söylüyorum zevcet-ül âliminin valide sultanını yerle yeksan ederim 13 yaşındasın iğrenç varlık ailen seni tuvalet eldiveniyle seviyo okulda zorbalanan ezik sünepenin tekisin, dediğim gibi birazcık erkekliğin varsa açık adresini bana discord üzerinden atarsın bakalım kim daha büyükmüşoğulcan dayan beyler bişeyler yapın bakim hala en akıllıları bile Oğulcanın ben olduğumu düşünüyor topunuz baş edemiyorsunuz oglim
ayrıca bu forumda bana düşman olan 2 kişinin dat@sı falan gördüm bi yerlerde masüstümde görmüştüm en son ne yapsak onları bi piyasayamı salsak yoksa piyasayamı satsak .DD
Ayrıca vatana ataya sövüp imzaya mehmetçikleri koyman aşırı derecede gümletti bilmiyormusun senin gibiler anca sanaldan sallar açık adreste veirim en erkeğiniz kimse onuda beklerim
son 1 laf daha söyliyim para attığınız oğulcanda yokmu sizce bişeyler .D
konuştuğum karıda emin olun hepinizin hayalindeki tipten ve şuan fb yani ücretsiz esc olarak kullanıyorum onu biliyormusunuz beyler baş edemezsiniz !D
2 haftadır 1 kere ban yediysem ss at merak ettim ne zaman ban yemişimbenle kavga edecek seviyede değiller 2 haftadır ban yiyip duruyorlar GSHGJLKKLŞSDGBJGŞBJDŞGBHJO
Erkeğimiz benim 2 haftadır ban yediğimi,infomu bildiğini vs. Söylüyor bir de açık adres verecekmiş OLKŞSDFGIHSPOAIDFGJKASLFGĞIOASFYHGISJDFJGLKSDFJG o incecik kollarını kıtır kıtır yicem haberi yokya bu adam benden drip alıcam felan dedi 1550 ye anlaştık 6 gun bekle dedi bekledim sonra yazdım dostum ne oldu alıcaktın felan dedım adam alıcam dıyor mesajların gelmıyor dıyor mesajlarda ıletılıyor benı dc cahılı sanıyor heralde aq
hem 1 hafta öncesine kadar valorant oynayanlar youtubeden duyma yalandan fiveme giriyorlar 10 yıllık fivemciymiş gibi laf sallıyorlar ya deliriyorum amk guidde belki 0.30 kdası var non wh sunucularda takılan hiç md ye giremeyen tiplemelere patlayasım geliyor böyle rox veya msrp de görecen varya patır patır s*ke*n böylelerini
baksana profile kullandığı pack skechlerın bedavaya pub ettiği sözde **priw denilen bir pack** reshadede aynı
En son dini değerlere sövüyordu
kanka sevgılısıne fb dıyorya benım cıktıgım kadınlar bunun yanında durmaz mkUlan 13 yaşında ki sünepe açık adres ver desem hayatında bilmediğin flex adresini atıcaksın seni o ense kökünden kavrar duvara vururum feleğin şaşar benim Axdesh olduğumu biliyorsun discord da senin allahına,vatanına,şehitlerine vs. sövdüğüm 1 kanıt at hem buradan hemde discorddan hesabımı kapatıcam, Benim infomu bulduysan atmazsan o zevcet-ül âliminin valide sultanını yerle yeksan ederim, ben şehit kuzeniyim abim de subay eğer o bedavaya milletten dilendiğin p4nelin public d@talarıyla bana dokunamazsan tekrara söylüyorum zevcet-ül âliminin valide sultanını yerle yeksan ederim 13 yaşındasın iğrenç varlık ailen seni tuvalet eldiveniyle seviyo okulda zorbalanan ezik sünepenin tekisin, dediğim gibi birazcık erkekliğin varsa açık adresini bana discord üzerinden atarsın bakalım kim daha büyükmüş
2 haftadır 1 kere ban yediysem ss at merak ettim ne zaman ban yemişim
Erkeğimiz benim 2 haftadır ban yediğimi,infomu bildiğini vs. Söylüyor bir de açık adres verecekmiş OLKŞSDFGIHSPOAIDFGJKASLFGĞIOASFYHGISJDFJGLKSDFJG o incecik kollarını kıtır kıtır yicem haberi yok
bu her gün 31 in dibine vurmuyorsa bende bir şey bilmiyorumkanka sevgılısıne fb dıyorya benım cıktıgım kadınlar bunun yanında durmaz mk
ufacık aletıyle fb dıyor bıde