Eskiden Crâck yapıyorlardı pc üzerine şuan hala var mıdır bilmiyorum araştır istersen bi belki bir şeyler bulabilirsin.Başlıkta Dediğim Gibi Pre Olmadan / Microsoft Spotify'da Çalışan Kaliteli Kesinti Yapmayan ADS Blocker Biliyor musunuz?
#include <windows.h>
#include <psapi.h>
#include <iostream>
#include <string>
void...

Crâck Olarak Güvenmediğim Tek Program SpotifyEskiden Crâck yapıyorlardı pc üzerine şuan hala var mıdır bilmiyorum araştır istersen bi belki bir şeyler bulabilirsin.
Düz Microsoft Spotifyda Çalışmıyo mu?Chrome'dan Spotify indir Spicetify kur içinde kişiselleştirmeden tut reklam engelleyiciye kadar her şey var
Desene doğru adama yanlış şeyler söyledikCrâck Olarak Güvenmediğim Tek Program Spotify![]()
Reklam Bulunca Programı Kapatıp Açma Gibimi Yapıyo Buhocam microsoft spotifyda denemedim ama büyük ihtimalle çalışır konuma göz atabilirsiniz
Spotify reklamlarını engellemek ve müzik deneyiminizi geliştirmek için basit bir C++ projesi (baştan yazmaya üşendim ingilizcesini direk çevirdim)
Build İle Uğraşmak İstemeyenler İçin Exe Linki ->Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Exe VirusTotal ->Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir// "Abi Bu VT NE AMK" Demeyin Abi Bende Bilmiyorum
Aciklama: Spotify Premiuma Domalmayin Abi Chromeda Youtube Video Açık Olmadığı Sürece Bug'a Falan Girmez. Tesekkurler.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
C++:#include <windows.h> #include <psapi.h> #include <iostream> #include <string> void...
- peps2ne7730
- adblocker ads spotify spotifyadblocker
- Cevaplar: 75
- Forum: C++ Programlama
Bu adamın numarası babamda var ama aramıyoruz