.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeltix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ssd değişmiyorsa bypass kullanacaksın ben raid0 bile yaptım serial değişmedi

ssd değişmek için tekrar format atman gerek format esnasında disk seçme ekranındayken tüm diskleri sileceksin ssdyi seçeceksin sil diyince sadece içi siliniyor endişe etmene gerek yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anlayamazsın. Sadece hiç çalışmadı mı yoksa daha uzun sürede delay mı alacaksın bunu anlayabilirsin. Bunun içinde oyuna girip 2-3 maç atıp ertesi gün hesaba tekrar bakman yeterli.

Anlayamazsın. Sadece hiç çalışmadı mı yoksa daha uzun sürede delay mı alacaksın bunu anlayabilirsin. Bunun içinde oyuna girip 2-3 maç atıp ertesi gün hesaba tekrar bakman yeterli.
2-3 maç attım şimdi uyandım ve girdiğim hesaplar anında van 152 yiyor yani tamamen delaya düştüm artık spoofer attığımda acılıp acılmadığını anlarım en azından teşşekür ederim

ssd değişmek için tekrar format atman gerek format esnasında disk seçme ekranındayken tüm diskleri sileceksin ssdyi seçeceksin sil diyince sadece içi siliniyor endişe etmene gerek yok
cmd den yapıyom onu format ekranındayken disk 1 clean mı ne yazıyoduk öylede olmaz mı

Şimdi sıfırdan format atıp bios down yapacam ssd nin değişmesi için ne yapmam gerek

Son düzenleme:
Raid nasil yapilir bilen varmi video fln yokmu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt