Kendi bypassi varda gördugum en kötü bypass olabilirssd değişmiyorsa bypass kullanacaksın ben raid0 bile yaptım serial değişmedi
Nasil yani detayli anlatabilirmisinwindowsu yeniden kurarken diski biçimlendir
2-3 maç attım şimdi uyandım ve girdiğim hesaplar anında van 152 yiyor yani tamamen delaya düştüm artık spoofer attığımda acılıp acılmadığını anlarım en azından teşşekür ederimAnlayamazsın. Sadece hiç çalışmadı mı yoksa daha uzun sürede delay mı alacaksın bunu anlayabilirsin. Bunun içinde oyuna girip 2-3 maç atıp ertesi gün hesaba tekrar bakman yeterli.
cmd den yapıyom onu format ekranındayken disk 1 clean mı ne yazıyoduk öylede olmaz mıssd değişmek için tekrar format atman gerek format esnasında disk seçme ekranındayken tüm diskleri sileceksin ssdyi seçeceksin sil diyince sadece içi siliniyor endişe etmene gerek yok
Şimdi sıfırdan format atıp bios down yapacam ssd nin değişmesi için ne yapmam gerekssd değişmek için tekrar format atman gerek format esnasında disk seçme ekranındayken tüm diskleri sileceksin ssdyi seçeceksin sil diyince sadece içi siliniyor endişe etmene gerek yok
dtc neylaGhosty'nin spoofer'ı sorunlu farklı bir ürün tercih etmenizi öneririm. Her ne kadar ghosty ile woof atsanız bile tpm bypass'ı en son dtc durumundaydı şuanda da öyledir muhtemelen.
dt demek istemiş heraldedtc neyla![]()
keyleri sildin mi ?Başlıkta dediğim gibi kaç kere format bios up yaptim herşey değişiyor ama ssd serialim değişmiyor nasil çözerim.