melf4y
Platinum Üye
Ssd değişmediyse delaya düşersinEdiyorum iste degisiyor ssd degismiyo ama tutmustur sanirim
Ssd değişmediyse delaya düşersinEdiyorum iste degisiyor ssd degismiyo ama tutmustur sanirim
Baska cözümü yokmu degistirecem ozaman mecburssd değişmiyosa banın var hala kanka ssdyi değiştir bi şekilde
O nasil yapiliyorssd değişmiyorsa format atarken raid yapman daha sağlıklı olur
Ghosty kullandigimi belirtmistim hersey random oluyor ama Ssd serialnumber 00-AE568 Tarzinda seyler ondan dolayi tuttugunu anlamak istiyorumMerhaba, kullandığınız spoofer'ı belirtirseniz daha iyi yardım alabileceğinizden eminim. Kullandığınız spoofer disklerinizin volumeid'sini değiştirmiyor olabilir veya siz spoofer kulanmıyor olabilir misiniz ?
Ghosty'nin spoofer'ı sorunlu farklı bir ürün tercih etmenizi öneririm. Her ne kadar ghosty ile woof atsanız bile tpm bypass'ı en son dtc durumundaydı şuanda da öyledir muhtemelen.Ghosty kullandigimi belirtmistim hersey random oluyor ama Ssd serialnumber 00-AE568 Tarzinda seyler ondan dolayi tuttugunu anlamak istiyorum
Tpm sorunum bulunmuyor hocam teşşekür ederim yinede banimin acilmasi benim icin yeterliGhosty'nin spoofer'ı sorunlu farklı bir ürün tercih etmenizi öneririm. Her ne kadar ghosty ile woof atsanız bile tpm bypass'ı en son dtc durumundaydı şuanda da öyledir muhtemelen.
Disk serialleriniz değişse bile dediğim gibi anakartınızın üzerinde bulunan tpm çipi yasaklanmıştır. Bu sebepten ötürü bypass kullanmasanız bile yasaklanacaksınız yasaklama ile karşılaşacaksınız. Forumda bulunan spoofer'ları tercih edebilirsiniz. Ücretli/ücretsizTpm sorunum bulunmuyor hocam teşşekür ederim yinede banimin acilmasi benim icin yeterli