.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeltix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, kullandığınız spoofer'ı belirtirseniz daha iyi yardım alabileceğinizden eminim. Kullandığınız spoofer disklerinizin volumeid'sini değiştirmiyor olabilir veya siz spoofer kulanmıyor olabilir misiniz ?

Merhaba, kullandığınız spoofer'ı belirtirseniz daha iyi yardım alabileceğinizden eminim. Kullandığınız spoofer disklerinizin volumeid'sini değiştirmiyor olabilir veya siz spoofer kulanmıyor olabilir misiniz ?
Ghosty kullandigimi belirtmistim hersey random oluyor ama Ssd serialnumber 00-AE568 Tarzinda seyler ondan dolayi tuttugunu anlamak istiyorum

Ghosty kullandigimi belirtmistim hersey random oluyor ama Ssd serialnumber 00-AE568 Tarzinda seyler ondan dolayi tuttugunu anlamak istiyorum
Ghosty'nin spoofer'ı sorunlu farklı bir ürün tercih etmenizi öneririm. Her ne kadar ghosty ile woof atsanız bile tpm bypass'ı en son dtc durumundaydı şuanda da öyledir muhtemelen.

Ghosty'nin spoofer'ı sorunlu farklı bir ürün tercih etmenizi öneririm. Her ne kadar ghosty ile woof atsanız bile tpm bypass'ı en son dtc durumundaydı şuanda da öyledir muhtemelen.
Tpm sorunum bulunmuyor hocam teşşekür ederim yinede banimin acilmasi benim icin yeterli

Tpm sorunum bulunmuyor hocam teşşekür ederim yinede banimin acilmasi benim icin yeterli
Disk serialleriniz değişse bile dediğim gibi anakartınızın üzerinde bulunan tpm çipi yasaklanmıştır. Bu sebepten ötürü bypass kullanmasanız bile yasaklanacaksınız yasaklama ile karşılaşacaksınız. Forumda bulunan spoofer'ları tercih edebilirsiniz. Ücretli/ücretsiz

windowsu yeniden kurarken diski biçimlendir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yeni hesap aç , ban 152de kalmışsa direk yiyorsun zaten delayda mısın diye kontrol etmek içinde 1 gün veya 2 gün dene ban yemezsen spoof tutmuş demektir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt