50.000 TL ENVANTERLE KULLANILAN CS GO HİLESİ FACEİT DESTEĞİ GELECEK ! (1 SAAT BEDAVA DENEME)

Ee ben ne diyom farkederlerse pff olursunuz büyük ihtimal kaliteli bir kernel spoof yapmadan o pcde bir daha faceit giremez kullanan arkadaş...
Kimse kimseyi tanımadan yaptığı işi görmeden yargılamasını doğru bulmuyorum yanlış yöndesin.. Profesyonel olarak bu hileye harcanan zamanı gördüm mem read/write ve driveri kontrol etmek için IOCTL girişlerinin farkedilmemesi için yaptıkları hidding işlemlerini vs birçok şeyi gördüm büyük emek var kardeş küçümsenecek bir iş değil bu..

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
:) sen daha faceit ac nin ne olduğunu bilmeden önce biz faceit ac için hile yapıyoduk öyle dünkü çocuk değiliz 2017 den beri piyasadayız veletlerle karıştırma bizi

İstediğin her hileyi yapabilirim bu konuda bir sorun yok ama sen hep free aramaya devam edecek bir velet olarak kalacaksın :)

ve emek verilen herşeyi kötülemeye!
emek sana yakışmıyoo

emek sana yakışmıyoo
Beğenirsin beğenmezsin beğenmedim yazar geçersin burada ne konuyu baltalamaya nede iftira atmaya hakkın yok... ben giderim bu hileyi 50.000 tl envanterlede kullanırım 100.000 tldede kullanırım şu an trde benim dediğimi yada yaptığımı yapacak kaç tane adam var bence önce insan olamayı öğren insanlık çok önemli , hoşgörü çok önemli. Herşeyden önemliside ''SAYGI''

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Burakbalamir lütfen forum kullanıcılarına Velet,salak, beyinsiz, iq suz vb. Gibi hitammlarda bulunmaya devam etmeyiniz uyarımı yapayım halka açık bir şekilde. Devam ederseniz forumdan banlamam ama neler yapacağımı bilenler bilir iyi satışlar konu altında lütfen tartışma olmasın baltalamak vb yapanlarda uyarıyorum kanıtınız varsa kanıtla beraber atınız iyi forumlar arkadaşlar.

@Burakbalamir lütfen forum kullanıcılarına Velet,salak, beyinsiz, iq suz vb. Gibi hitammlarda bulunmaya devam etmeyiniz uyarımı yapayım halka açık bir şekilde. Devam ederseniz forumdan banlamam ama neler yapacağımı bilenler bilir iyi satışlar konu altında lütfen tartışma olmasın baltalamak vb yapanlarda uyarıyorum kanıtınız varsa kanıtla beraber atınız iyi forumlar arkadaşlar.
arkadaşların yaşları küçük ve saldırı yapıyolar moderatör bey kendileri istiflerini bozmadıkları sürece bizim bozma gibi bir niyetimiz yok. Beğenemediyse yorumlarını belirtirler. Kimse hiçbir şeyi beğenmek zorunde değil ama emeğe saygı önemli.

Dip not : bu arkadaşları ortalama 1 yıldır tanıyorum ama onlar beni tanımıyor foruma gelmeleri hoş olmuş geniş bir kitle var burada hileleri müthiş diyebilirim gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt