thanks bro u can tryNice cheat i wish i can try
onay nasıl alacak bilmiyorum ama onaylatırız.konu onayı alırsa düşünülür
eyvallah kral değerli kullanıcı yorumunla değer kattınreis Hileni 6 aydır kullanıyorum ne kızmızı faktör oldum ne de VAC yedim.Yeni Externalin özellikleri çok iyi legit oynayanlar için çok iyi.
aha geldi bir üçkağıtçı daha sen bizim ekiple haşır neşil olamazsın bu 1 paste olan bişey yoktur 0 dan koddur bu 2 öyle dediğin gibi ud vs olmuyo bu 3 ıq'un çok düşük ve emek veren insanlara paster diyosun bu da 4 c# olarak hiçbir opensource hilede bulamayacağın bir ton özellik hatta overlaysiz grenade tahmini external olarak tek bu hilede babacım (c# olarak bir ton dünyada tek olan özellik vardır ayrıyetten yazılım dijital imzalıdır bu da tek dostum bence paster sensin bizi kendinle karıştırdın eğer bu hile pasteyse ana sourceyi at konuşuruz sonra maymun adam ayrıyetten hile kernel driverledirSelam arkadaşlar bu ekible haşır neşir oldum tamamen pasterlardır FACEIT desteği gelmesi için driver gibi gibi şeyler lazım olucaktır elbet kesinlikle detecteddır.
csgoda zaten hazır src alıp xorstr kullanıp vmp atsanızda ud oluyor onun için böyle hilelere bulaşmayın iyi günler.
c# ile hile yapanlarda gelmiş..aha geldi bir üçkağıtçı daha sen bizim ekiple haşır neşil olamazsın bu 1 paste olan bişey yoktur 0 dan koddur bu 2 öyle dediğin gibi ud vs olmuyo bu 3 ıq'un çok düşük ve emek veren insanlara paster diyosun bu da 4 c# olarak hiçbir opensource hilede bulamayacağın bir ton özellik hatta overlaysiz grenade tahmini external olarak tek bu hilede babacım (c# olarak bir ton dünyada tek olan özellik vardır ayrıyetten yazılım dijital imzalıdır bu da tek dostum bence paster sensin bizi kendinle karıştırdın eğer bu hile pasteyse ana sourceyi at konuşuruz sonra maymun adam
c++ ta var yersen kardeş buyur : Al bakalımc# ile hile yapanlarda gelmiş..
3 Ay boyunca üzerinde çok emek verilmiş bir hile için böyle konuşman gerçekten üzücü ve hater olduğun çok belli.. Türkiyede bu standartlarda bir external daha önce hiç yapılmadı.Selam arkadaşlar bu ekible haşır neşir oldum tamamen pasterlardır FACEIT desteği gelmesi için driver gibi gibi şeyler lazım olucaktır elbet kesinlikle detecteddır.
csgoda zaten hazır src alıp xorstr kullanıp vmp atsanızda ud oluyor onun için böyle hilelere bulaşmayın iyi günler.