- İletişim
Daha önce bir alışverişim olmuştur. Tavsiye ederim.çok teşekkür ederiz güzel yorumlarını belirttiğiniz için
Daha önce bir alışverişim olmuştur. Tavsiye ederim.çok teşekkür ederiz güzel yorumlarını belirttiğiniz için
valla beğenmene çok sevindim kral1 saat kullandım valla memnun kaldım süper alınır
Belli olmaz biraz güvenmek gerekiyor.yıllardır hiç kimse yapamadı bu faceit olayını sendende pek ümitli deilim
açtığı driver görünümlü exe sadece aldatmaca dikkat ederse zaten onda bir imzada yok asıl driveri ulu orta yerdenmi yükleteceğimizi sandı ? Bizde sahte bişey yok onlar çok kafa yoruyolar yakında kanıtlı videosuda gelir zatenCeza'nın sunucusunda sürücünün sahte olduğu hakkında bir video atıldı bunun hakkında ne düşünüyorsun veya bilgi verir misin? Amacım karalama veya satışını baltalamak değil yanlış anlamazsın umarım.
eyvallah kralbaya iyi hhhaha
ummadık taş baş yararyıllardır hiç kimse yapamadı bu faceit olayını sendende pek ümitli deilim
yıllardır hiç kimse yapamadı bu faceit olayını sendende pek ümitli deilim
+Belli olmaz biraz güvenmek gerekiyor.
Kendileri bizi örnek almaya çalışan biz napıyosak aynısını yapmaya çalışan ve yapamayan bir zaat kendisine burdan bol bol selamlarımı yolluyorum öpüyorum onu hiçbir şeyi cracklediği yok hiçbişeyide göstermiyor videoda taklitler aksini yüceltir her zamanCeza'nın sunucusunda sürücünün sahte olduğu hakkında bir video atıldı bunun hakkında ne düşünüyorsun veya bilgi verir misin? Amacım karalama veya satışını baltalamak değil yanlış anlamazsın umarım.
Anladım teşekkürler. Zaten bende kendisinden fazla bir şey beklemiyorum sadece videoyu gördüm fazla detayına vs. bakmadım. Başarılar dilerim size de gayet iyi hile. İyi satışlaraçtığı driver görünümlü exe sadece aldatmaca dikkat ederse zaten onda bir imzada yok asıl driveri ulu orta yerdenmi yükleteceğimizi sandı ? Bizde sahte bişey yok onlar çok kafa yoruyolar yakında kanıtlı videosuda gelir zaten
eyvallah kral
ummadık taş baş yarar
+
Kendileri bizi örnek almaya çalışan biz napıyosak aynısını yapmaya çalışan ve yapamayan bir zaat kendisine burdan bol bol selamlarımı yolluyorum öpüyorum onu hiçbir şeyi cracklediği yok hiçbişeyide göstermiyor videoda taklitler aksini yüceltir her zaman
biz onların hayal ettiğini yapıyoruz , onlarda böyle bi karalama çabaları bilmem ne ama emin ol ki hiçbiri umurumuzda değil bizim yaptığımız işlerin yarısını yapınca kutlucam kendilerini cansın kralAnladım teşekkürler. Zaten bende kendisinden fazla bir şey beklemiyorum sadece videoyu gördüm fazla detayına vs. bakmadım. Başarılar dilerim size de gayet iyi hile. İyi satışlar