4 hilenin arasında kaldım

4 Hileden hangisi ?

• -

Oy: 78 39.2%
  • away

Oy: 23 11.6%
  • NinjaWare

Oy: 32 16.1%
  • ColarWare

Oy: 12 6.0%
  • MoonWare

Oy: 39 19.6%
  • Pekz

Oy: 15 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    199
Cyborg müşterilerini mağdur eden liseli ergen bulaşma

Başdan ona bulaşmayacaktınız o kadar dedik asla kabul etmezler müşteri mağduriyetine devam
Hocam siz neyi öneriyosunuz ?
taraf tutarak eleştireceğinize objektif bakın hocam o zaman :D benim müşterilerimden ban yiyen insanları listeleyin bana o kadar haberiniz varsa olaylardan :D yeni yapacağım güncellemeyi de cracklemeyi deneyebilir isteyen herkes 💀
Konu da mesajlar var zaten bakabilirsin teker teker oylamada en çok neden cyborg kazandı ? 17 oy almışsınız cyborg 39

Sadece bu konu üzerinden 2 kişi muhabbetiniz yapmış

Son düzenleme:

Konu da mesajlar var zaten bakabilirsin teker teker oylamada en çok neden cyborg kazandı ? 17 oy almışsınız cyborg 39

çoğu kişinin cyborgdan bile haberi olmadığına eminim diğerlerine oy vermek istemeyip cyborga oy veren bi tayfa var :D

çoğu kişinin cyborgdan bile haberi olmadığına eminim diğerlerine oy vermek istemeyip cyborga oy veren bi tayfa var :D
Tamamdır hocam ikisini de deneyeceğim hem away hem cyborg :D dün gece sipariş vermiştim r3 pazartesi kargoya verilir muhtemelen çarşamba da bende olur

Vallaha hocam ben birşey önermek için demedim zamanında bu cyborg sky cheat falandı ondan çok başımız ağrıdı bissürü kişinin ağırdı o yüzden sadece söylüyorum onu,bunu al diyemem ama cyborg bulaşma

merhaba bu bahsettiğin hleleri hangi sitelerden alabilirm ya da dclerden incelemek istiyorum yardımcı olabilir misin

Hee öyle mi olmuş kanka :D şu hileler arası rekabeti bırakın artık Allah için. Komik duruma düşüyorsunuz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt