mehmetto01
Silver Üye
Cyborg nerden alabilirim?
Kardeşim bir arkadas almıştı 1 gün sonra ban yedi sense ban yersen yazarmısın alacak kişilere rehber olursun hemTeşekkürler önerileriniz için. Cyborg 6 saatlik deneyimimi söylicem
Menüsü çok hoş ve sanırım beta da (Geliştirmeye açık)
Destek ekibi ve yönetim kadrosu çok iyi her şekilde yardımcı oluyorlar böyle bi hizmeti kimseden göremezsiniz (Şahsi görüşüm)
yaklaşık 8 maç attım bunların hepsinde mvp oldum ve 30 35 dia - yücelik elo
maç sırasında silent kullandım sadece ve adam bana dedi ki kanka sen sağ sıkıyosun mermi sola sıkıyosun dedi ve bu benim ilk maçımdı ona rağmen hala bir ban söz konusu değil hile şuan update yapılıyor. Alıcak kişilere de şiddetle tavsiye ederim. @CyborgTeam çok teşekkür ederim bize bu hizmeti sunduğu için
Sen kimsin satın aldığını bile düşünmüyorum palavra sıkmayın.. Burda ninja yada bir başka hileyi kullanmadan ota boka laf edenler var tarafsız görüş yok denecek kadar az yazılanların çoğunu dikkate almanı önermiyorum..cyborg tek attı, ninjawareye bulaşma zaten bu kadar leş bir aimbot olamaz + kurulumu yapıyorlar çalışmıyor bile
Hala aynı şuan update yapıyorlar güncelleme gece yarısı biticek dediler ama bitmediKardeşim bir arkadas almıştı 1 gün sonra ban yedi sense ban yersen yazarmısın alacak kişilere rehber olursun hem