Bu konuyu bir kaç gün önce açıp ban yiyen kişi zaten sensin arkadaşın değil
Valorant hileden banlanan hesapların banını kaldırıyorum.
Yöntemimiz sadece hesabın ilk sahibi olan kişilerde çalışmakta.
Hesap %100 banlı olmalı kilitli hesaplar'da çalışmaz.
Fiyatlandırma:
1TL - 250TL = 100 TL sabit fiyat.
250TL - 1000TL = yatırılan fiyatın %40'si.
1500TL - 2000TL = yatırılan fiyatın %35'si.
2500TL - 3000TL = yatırılan fiyatın %30'si.
3500TL - ∞ = yatırılan fiyatın %25'si.
Fiyat olarak kimsede olmayan bir method için en uygununu böyle gördük.
Birde burdan l3g abim sana saygılar. geçen bir arkadaşımı banlamışsın aklı selim bir insanın böyle bir konu açamicani böyle bir şeyin mümkün olmicanı falan söylemişsin mümkün abi eğer inanmıyorsan bizzat onayımı sen alabilirsin. öpüyorum saygılar.
he bide konu için websitesi lazımmış buyrun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
orda yazan fiyatlara takılmayın güncellemeye üşendim orjinal fiyatlar konumdaki yani burdaki fiyatlar.
birde ilerde tekrar ban yermiyim felan diye kafanızda geçirmeyin bile çünkü işlemi riot'un bize sunduğu yöntemlerle yapıyoruz.
Programa dökmekle ne alakası var dostum her method' program olucak diye bir şart yok ek olarak valorant'ta ban kaldırmanın direk olarak methodu kimsede yok free olmayı geç l3g bile inanmıyo böyle birşey olabileceğine ama eğer görürse konumu onaydan geçmek istiyorum. @L3GOkadar bilgin varsa programa dök methot satanlar genelde free şey bulup yapan kişilerdir
ban yiyen ben değilim buBu konuyu bir kaç gün önce açıp ban yiyen kişi zaten sensin arkadaşın değil
zaten hiçbir onay'dan geçmediki l3g direk banladıBu konuyu bir kaç gün önce açıp ban yiyen kişi zaten sensin arkadaşın değil
en azından millete dt hile satmıyorum 25 kişi banlandı lan yazık adamlara.Bu konuyu bir kaç gün önce açıp ban yiyen kişi zaten sensin arkadaşın değil
bakalım onay aldıktan sonra görücem sizi : )bu forumda hergün yeni scammerlar türüyor. tadı kaçıyor..
Kimseye detect hile satmadık, sattığımızda tamamen ud durumdaydı ve ban yiyen kimse yoktu, seninde bundan haberin vardı. Hatta seste hileniz çok iyi harbi banlatmıyor falan diye konuşuyordun. Çoğu aimbot sağlayıcısından banwave haberleri almaya devam ediyoruz ve bu demek oluyor ki bu sorun sadece bizde yaşanmıyor.en azından millete dt hile satmıyorum 25 kişi banlandı lan yazık adamlara.
bakalım onay aldıktan sonra görücem sizi : )
hangi yan hesapsın lan söyle XD enayibu forumda hergün yeni scammerlar türüyor. tadı kaçıyor..