- İletişim
Hayır, af sadece yasaklamalara yapıldı. Uyarılar kullanıcı davranışını bize özetlediği için kaldırılmadı.uyarılar gidecek mi ?
Hayır, af sadece yasaklamalara yapıldı. Uyarılar kullanıcı davranışını bize özetlediği için kaldırılmadı.uyarılar gidecek mi ?
aslında indirim gibi bişey gelse çok tatlı olur sonuçta ban yiyenlerin açılıyor dikkat edenler aynı kalmamalıHayır, af sadece yasaklamalara yapıldı. Uyarılar kullanıcı davranışını bize özetlediği için kaldırılmadı.
indirimden kastığın ne anlamadığımdan soruyorum ?aslında indirim gibi bişey gelse çok tatlı olur sonuçta ban yiyenlerin açılıyor dikkat edenler aynı kalmamalı
Uyarıları silersek, bir kullanıcının o davranışını tekrarladığını bize hatırlatacak bir şey olmaz. Siz sadece kurallara uymaya özen gösterin, size söz veriyorum hesabınıza cezai işlem uygulanmaz. Uyarılar sadece size hatanızı göstermek için var, sizi korkutmak için değil.aslında indirim gibi bişey gelse çok tatlı olur sonuçta ban yiyenlerin açılıyor dikkat edenler aynı kalmamalı
Uyarıların bir kısmını kaldırmaktan bahsediyor.indirimden kastığın ne anlamadığımdan soruyorum ?
verilen uyarıların bi kısmını almaktan bahsettim kuzenindirimden kastığın ne anlamadığımdan soruyorum ?
doğrusunu sen bilirsin patron bize söz düşmezUyarıları silersek, bir kullanıcının o davranışını tekrarladığını bize hatırlatacak bir şey olmaz. Siz sadece kurallara uymaya özen gösterin, size söz veriyorum hesabınıza cezai işlem uygulanmaz. Uyarılar sadece size hatanızı göstermek için var, sizi korkutmak için değil.
Silinmicek herhaldeuyarılar gidecek mi ?
brom biraz yukarı okusan cevaplandı zaten soruSilinmicek herhalde
Sürekli düzenleme atmana gerek yok, discorda ticket sistemi ekledim, oradan hepsini iletebilirsin. Diğer üyelerde aynı şekilde iletiyor. Buradan takip edemem.