Duyuru 2025 Yılına yeni bir (BAN AFFI) ile yeni bir şans vererek giriyoruz

satışlar düşücek ve azalıcak korkusu klasik türk satıcısı rakip istemez
Dostum herkes emeğinin ekmeğini yer emin ol. Çocukça düşünceleri bırakmalı da gerçekçi yaklaşmalı bazen. Ben günde 5k iş yapsam ne 10k iş yapsam ne karşımdaki insana güven vermiyorsam. Bu forumda adımı 1 kere kötü duyamazsın duymuş olamazsın da. Umarım anlamışsındır. Rakip istersem de d0landırıcı değil sağlam rakip isterim emin ol.

Adamlar zaten sc4mmer olduğu için yasaklanmış satışları düşme ile ne alakası var ?
:uwot:

Dostum herkes emeğinin ekmeğini yer emin ol. Çocukça düşünceleri bırakmalı da gerçekçi yaklaşmalı bazen. Ben günde 5k iş yapsam ne 10k iş yapsam ne karşımdaki insana güven vermiyorsam. Bu forumda adımı 1 kere kötü duyamazsın duymuş olamazsın da. Umarım anlamışsındır. Rakip istersem de d0landırıcı değil sağlam rakip isterim emin ol.
yo şikayet konuların var görüyoruz kardeş

:uwot:

yo şikayet konuların var görüyoruz kardeş
Bu güne kadar banlıydın kanka nerden gördün? :D Koş araştır biraz bu sana son cevap verişim bu arada münakaşaya girmeyeceğim. Kendi görüşlerimi belirttim gerisi yönetimin elinde.

hersene yaşanan şeyler bir senede aff olmasa şaşarım suclulara neden aff veriyorsunuzki ben anlamıyorum yapan bir daha yapar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt