Duyuru 2025 Yılına yeni bir (BAN AFFI) ile yeni bir şans vererek giriyoruz

sc4mmer olduğu kanıtlandığı için yasaklanan hiçbir satıcının yasağı kaldırılmamalıydı.
Binlerce üyenin arasından hepsini tek tek seçerek unbanlayamazdık. Tüm herkesin banları açıldı, ancak scammerleri tek tek banlayacağım. Bildiğiniz scammerleri raporlayarak bana yardımcı olabilirsiniz.

Binlerce üyenin arasından hepsini tek tek seçerek unbanlayamazdık. Tüm herkesin banları açıldı, ancak scammerleri tek tek banlayacağım. Bildiğiniz scammerleri raporlayarak bana yardımcı olabilirsiniz.
iyide o zaman ban affının ne anlamı kaldı ki ?

iyide o zaman ban affının ne anlamı kaldı ki ?
d0landırıcı hiçkimsenin bu forumda yeri yok.
Ban affını forumda çok zaman geçirmiş, bir anlık sinirle ana hesabını banlatmış ve yan hesaplarda takılan dostlarımız için bizzat ben talep ettim.
Bir başkasını üzenin benim gözümde asla mutlu olmaya hakkı yoktur.

d0landırıcı hiçkimsenin bu forumda yeri yok.
Ban affını forumda çok zaman geçirmiş, bir anlık sinirle ana hesabını banlatmış ve yan hesaplarda takılan dostlarımız için bizzat ben talep ettim.
Bir başkasını üzenin benim gözümde asla mutlu olmaya hakkı yoktur.
o zaman sağ baştan say

-1 ByteSoftware

(beni bile scmaledi)

Eyw açıldığı iyi oldu dolandırılmıştım ban affı bekliyordum .d

o zaman sağ baştan say

-1 ByteSoftware

(beni bile scmaledi)
Dediğim gibi, şuan çalışıyorum bu yüzden foruma zaman ayıramıyorum.
Satış konularıyla çok ilgilenmediğim içinde kimin banlı kalıp kalmayacağına ekip arkadaşlarımla karar vereceğiz. Ancak bu kişileri belirlemek için siz değerli üyelerimizin yardımına ihtiyacımız var. Sizden tek istediğim forumun arama barını kullanarak bu üyeleri rapor etmeniz. Devamını ben halledeceğim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt